Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

Cistella bàsica universal
Impulsar una aliança entre la sobirania agroecològica i la sobirania tecnològica
Per una certificació pública gratuïta, reforçada i més àmplia
Ruralitzar la ciutat
Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
Tothom ha de tenir dret a una alimentació adequada i saludable.
Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.
Foment, campanya i promoció d'opcions veganes
Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments
Promoure l’existència d’un sistema de distribució basat en els circuïts curts
Cap a una transició alimentària
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
Les llavors locals, els horts i la sobirania alimentària
Aplicar els principis de l’economia circular al consum alimentari:
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
Integrar producció agrícola, conservació de la biodiversitat i salut humana
Bioeconomia circular en l'alimentació: Sobirania Alimentària
Resiliència i sostenibilitat alimentària
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
Aliments segur de cara a la Vespa Velutina
Regularitzar unes condicions dignes de treball i tracte a les persones.
Promoure els productes de proximitat i les varietats locals:
Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
Control al patiment físic i psicològic dels animals
Necessitat d'una nova llei de residus - envasos
C3_007_Assegurar les necessitats alimentàries bàsiques de la població
Millora en la producció i l'alimentació
C3_008_Innovar en les estructures cooperatives
JO_004_Transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i d'aliments vegetals
Creació d’instal·lacions d’ús col·lectiu d’àmbit municipal o supramunicipal per a millorar la rendibilitat de la producció agrícola
JO_010_Etiquetatge amb informació de la petjaddaa de carboni, orígen, condicions laborals, etc.
C3_019_Millora dels salaris a percebre per les persones productores i treballadores del camp
Aturar el malbaratament fent accessible un alimentació saludable per a tothom
Conscienciar a la població de que els patrons de consum condicionen la justícia, equitat i cohesió del model alimentari.
Treballar amb els food forest (Ecosistema amb gran diversitat de plantes)
Prohibició de pràctiques immorals i de publicitat institucional poc ètica
La cuina escolar de cara a l'alumnat
Economia circular Local
DO_005_Campanya de promoció per posar en valor el producte de proximitat
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
Agricultura ecològica i de proximitat
Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles
Identificació dels productes agroalimentaris en base a criteris de sostenibilitat que incloguin aspectes socials i garanteixin un preu just
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
Implementar importants impostos per la importació de pinsos i ferratges
JO_013_Campanyes a les escoles sobre el benefici de reduir el consum de carn
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir