Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C1_047_Simplificació de burocràcia per a la producció, foment d ela organització i de la formació
C1_022_Foment i divulgació del consum de temporada
JO_011_Tallers de cuina a les escoles
C5_021_Reduir el malbaratament alimentari
C3_027_Promoure una intermediació justa
ST05_Foment del producte de temporada
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
C5_028_Fomentar i incentivar producció ecològica i de proximitat
C3_004_Menjadors escolars gratuïts amb menjar ecològic i de proximitat
C2_017_Impulsar el turisme gastronòmic
C1_031_Involucrar a la gent en la presa de decisions polítiques
Promoure l’existència d’un sistema de distribució basat en els circuïts curts
ST04_Disminuir el malbaratament a les escoles agraries
ST05_Associació de productors i el·laboradors
ST01_Comercialització única i conjunta de diferents empreses
C4_013_Un sistema de prestació alimentària universal, de qualitat i amb sistemes d'avaluació
C2_050_Fomentar la innovació
ST01_Adaptació de la producció a la nova situació climàtica
C5_019_Valorar la disminució d'externalitats ambientals de les varietats productives locals
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
Agricultura ecològica i de proximitat
ST04_Rutes gastronòmiques en bicicleta
C5_003_Fomentar l'ús de productes de proximita
ST03_Visibilitzar bones pràctiques d'etiquetatge del Pirineu
ST03_L'administració hauria de ser la primera consumidora de producte local
ST04_Formació en alimentació saludable al currículum escolar
C3_036_Apropar els obradors i espais de transformació als espais de producció
C2_047_Subvenció menjadors escolars "ecològics"
C4_014_Apostar per la RDI per que els aliments esdevinguis eficaços i entenedors per a les persones consumidores
C4_026_Adaptar les dietes a les realitats socio-culturals de les persones
C1_016_Campanya de sensibilització de producte sostenible
C1_004_Eficiència i sostenibilitat en processos de producció i consum
TE_038_Fomentar la Producció Agrícola i Ramadera Sostenible
ST01_Innovació en les varietats que s'adapten a la nova situació climàtica
TE_040_Conscienciar a la població dels efectes sobre la salut
ST03_Adaptació de normativa
Implementar importants impostos per la importació de pinsos i ferratges
C4_005_Control sobre la publicitat del sector privat per reduïr la informació tòxica
C2_020_Incloure més informació dels productes a l'etiquetatge
C2_042_Suport a nous agricultors
TE_033_Obrir els ajuts a agents que no siguin agricultors professionals
C5_005_Preus accessibles per a tothom dels productes de temporada i del territori
C4_028_Alimentació saludable i sostenible
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
C4_016_Promoure que les petites empreses apostin per la proximitat
JO_033_Producció integrada i ecològica
C4_007_Incentivar les polítiques d'innovació industrials, especialment per als petits productors
C2_014_Potenciació de l'agricultura d'autoconsum, amb finalitat d'integració social
C3_015_Millora de l'etiquetatge
JO_006_Suport a l'agricultura agroecològica: avantatges fiscals, subvencions, formació
TE_021_Etiqueta/estàndard per identificar equitat al llarg de la cadena
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
ST03_Logística compartida entre productors i establiments
C5_016_Plataforma permanent de consulta sobre estratègies i accions de millora relacionada amb la producció sostenible
ST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoni
ST04_Cooperatives agràries al mon urbà
C5_027_Afavorir/premiar sistemes com la Permacultura
C4_009_Garantir la traçabilitat real dels productes amb l'etiquetatge
C4_017_Posar en valor les pràctiques agroecològiques
C2_012_Fomentar l'economia del bé comú
ST05_Normatives de distribució adaptades a l'escala dels productors
C5_025_Passar d'un model de ramaderia intensiva a extensiva i/o granges regeneratives
JO_018_Promoure la producció integrada
C5_047_Recuperar varietats de plantes locals i diverses
ST05_Menjadors escolars amb cuina ecologica
TE_037_Foment d'entitats que ja treballen al territori
JO_029_Producció ecològica a uns preus raonables
C5_004_Fomentar els productes de temporada
C1_024_Millora de l'etiquetatge per afavorir la seva traçabilitat
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
JO_015_Difondre estudis per adaptar el mercat (oferta - demanda)
ST06_Visites guiades a les explotacions agroalimentàries
DO_002_Pedagogia en els centres educatius
C2_031_Campanyes per atraure població jove als entorns rurals
TE_007_Vetllar pel compliment dels contractes a la cadena alimentària
JO_027_Reducció de les importacions
ST05_Assessoraments disponibles a nivell municipal
C3_016_Campanya per explicar els costos ambientals dels productes
C3_033_Dignificar l'accés a l'alimentació: autoorganització i particiapció directa de les persones que pateixen emergència alimentària
ST05_Ajuts per afavorir el productor agroecològic
C5_046_Reduir, penalitzar o prohibir l'ús de productes químics i fitosanitaris
ST05_Distribució compartida entre productors de la mateixa zona
JO_041_Impulsar una dieta més "natural"
Ruralitzar la ciutat
ST02_Crear Marca de la comarca
ST04_Suport a entitats de defensa de l'accés universal a l'alimentació
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
ST02_Productes locals als menjadors d'equipaments públics
TE_029_Reduir la dependència dels ajuts
ST06_Associar la logística dels productes de proximitat
C4_029_Economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte de temporada
C1_001_Generar consciència per a un canvi de model
ST01_Campanyes publicitàries que reforcin el productue propi i de proximitat
C2_035_Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives
C2_016_Fomentar el treball estable i de qualitat
ST05_Línies de distribució compartides
TE_012_Producte primari directament al consumidor final
ST05_Promoció de la venda de proximitat
JO_016_Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme
C3_024_Promocionar restauració amb productes del territori i ecològics
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir