" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la llei de Transició Energètica de Catalunya i transformació de l'Institut Català d'Energia en Agència Catalana d'Energia

#lleitransicioenergetica L'objectiu de la consulta és disposar de les propostes i aportacions de la ciutadania respecte a la definició d'estratègies que facin possible desenvolupar un nou model energètic basat cent per cent en energies renovables en l'horitzó 2050.

Fase 1 de 1
Propostes consulta prèvia 16/12/2019 - 31/01/2020
Fases del procés

Proposta per tenir habitatges amb autoconsum.

01/01/2020 22:23  
En avaluació
La idea d'aquesta proposta, és obligar a les constructores a posar plaques solars fotovoltaiques a tot edifici de nova construcció per afavorir l'autoconsum. Així com aprofitar les rehabilitacions per donar ajudes per posar-ne també a tots els edificis. Per tal d'arribar al 2030 amb un gran nombre d'edificis amb autoconsum elèctric.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

Tot i que la llei incorporarà la promoció de l'autoconsum als edificis de nova construcció, s'avaluarà incorporar-hi també mecanismes o requeriments que vagin més enllà que la normativa de construcció estatal (Código Técnico de la Edificación).

12 Suports
Número d'adhesions3

Referència: II-PROP-2020-01-77629
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/77629/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleitransicioenergetica/f/2762/proposals/77629/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Es complicado que un edificio se autoabastezca con pacas en el tejado... como mucho da para la luz, no confiaría el ascensor a este sistena.

Carregant els comentaris ...