" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Decret d’Orientació educativa

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Decret d’Orientació educativa

Fase 2 de 2
Retorn 22/05/2023 - 22/07/2023
Fases del procés

Consell orientador de 4t d'ESO

07/01/2023 08:47  

El Consell orientador de 4t d'ESO hauria de ser vinculant perquè tothom li donés més importància i per assegurar que al batxillerat està l'alumnat que necessita fer aquesta via. Es poden establir excepcions amb compromisos signats per part de la família i l'alumnat que permetin fer el batxillerat si el consell orientador no estava redactat en aquest sentit.

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2023-01-86462
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/orientacio/f/3674/proposals/86462/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/orientacio/f/3674/proposals/86462/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

2 en contra (100.0%)

member-avatar Anna Comín

En contra  És un bon debat. Però d'inici no hi estic d'acord. Crec que el Consell Orientador hauria de mantenir-se com el que és, un consell. Potser des dels centres cal fer més partícips del consell a l'alumnat i famílies perquè en moltes ocasions pot ser una informació que queda amagada entremig de moltes que se'ls dona a final de curs. La decisió de l'escolarització postobligatòria ha de ser orientada, guiada per nosaltres, els i les professionals. Però en tot cas lliure. No vulguem assumir funcions i responsabilitats que són de la família.

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Durant tots els anys d'escolarització, l'alumnat té moltes oportunitats d'equivocar-se i no cal utilitzar aquesta decisió perquè n'aprengui. L'equivocació en aquesta decisió està portant conseqüències negatives a l'alumnat, les famílies i els centres.

Carregant els comentaris ...