" class="part-icon-bars">

Hablamos de presupuestos (edición 2024)

#ParlemPressupostos Participación en política presupuestaria de la Generalitat de Catalunya

Fase 2 de 3
Participación ciudadana 06/05/2024 - 17/11/2024
Fases del proceso

Sesión de debate presencial en la Universitat Rovira i Virgili (Reus)

Avatar: Encuentro oficial Encuentro oficial
02/05/2024 12:24   0 comentarios
08 mayo
09:00 - 11:00
Número de asistentes 20
Referencia: II-MEET-2024-04-1045
Versión 7 (de 7) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/politicapressupostaria-2024/f/4064/meetings/1045/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/politicapressupostaria-2024/f/4064/meetings/1045/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Sesión de debate presencial dirigida y reservada en exclusiva a las personas estudiantes de la Universitat Rovira i Virgili para hablar sobre el Eje 3 a: Principales prioridades dentro del conjunto de las políticas gestionadas por la Generalitat.

Facultad de Economía y Empresa, Universitat Rovira i Virgili
Avinguda de la Universitat, 1, Reus

Acta del encuentro

Sessió deliberativa realitzada amb estudiants universitaris, on, després d’una breu introducció teòrica, les participants analitzen i debaten les les principals prioritats de despesa pública de la Generalitat. Aquestes prioritats haurien de ser les que guiïn, segons les participants, les decisions d’augmentar la despesa quan s’alliberin marges pressupostaris.

Durant la introducció teòrica, a més d’un context general sobre el funcionament de pressupostos, en aquesta sessió es fa un repàs a rellevants indicadors i informes sobre la situació socio-econòmica a Catalunya i els seus principals reptes, seguit d’una presentació de les 16 agrupacions polítiques de la despesa de la Generalitat.

A partir d’aquí, s’organitzen grups de debat, que analitzen la rellevància de cada línia de despesa i deliberen de forma col·lectiva sobre les seves prioritats. A continuació, en plenària, i es recullen, en primer lloc, els resultats dels debats grupals. Finalment, es recolliran també votacions individuals.

A la sessió hi participen 20 persones, estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili, a Reus, en un context de classe.

L'informe de la sessió participativa pot llegir-se i descarregar-se aquí.

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...