" class="part-icon-bars">

Consulta Pública Prèvia per modificar el Reglament del cos de bombers voluntaris.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un Projecte de decret pel qual es modifiqui la regulació del cos de bombers voluntaris i del Consell de Bombers Voluntaris de la Generalitat de Catalunya.

Fase 1 de 2
Participació 18/12/2019 - 18/01/2020
Fases del procés

Bombers comunitaris

05/01/2020 10:21  
Seguint la proposta de canvi de paradigma, proposo que els Bombers voluntaris passin a ser personal laboral per a qui tingui així regularitzada la seva situació acorde amb la realitat del temps en el que vivim. Passo un exemple complert de decret possible per fer-ho real.

Referència: II-PROP-2020-01-77638
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77638/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/reglamentbombersvoluntaris/f/2773/proposals/77638/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (40.0%)

member-avatar Hector

A favor  És una proposta molt interessant a més de com bé dius, adequada als nous temps i realitats, ja que a més a més i si em permeteu dir-ho, la figura del funcionariat està actualment en entredit.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

El document annexat a la teva proposta és molt interessant. Recomano a tota els companys/es que l'estudiïn i el comentin.

Si no m'equivoco, el criteri actual de l'Agència Tributària és que els bombers voluntaris tenen una relació laboral amb la Generalitat de Catalunya. Un cop es confirmi això, entenc que el canvi de paradigma és un fet i, en conseqüència, la teva proposta és molt adeqüada a la realitat.

Carregant els comentaris ...