Información sobre las cookies utilizadas en la página web
Utilizamos cookies en nuestro sitio web para mejorar el rendimiento y el contenido del mismo. Las cookies nos permiten ofrecer una experiencia de usuario y unos contenidos más personalizados desde nuestros canales de redes sociales.
" class="part-icon-bars">

El futur de l'aigua a Catalunya (2022-2027)

#tercercicleaigua Processos participatius per al tercer cicle de la planificació hidrològica al Districte de Conca Fluvial de Catalunya

Fase 4 de 4
Fase 4. Sessions de Retorn 01/04/2022 - 31/05/2022
Fases del proceso

Construccions històriques, i llera Publica

22/04/2021 17:30  
Aceptada
Es obvi que en les grans riuades es malmeten construccions històriques o arqueològiques. Però en el procés de recuperació de la llera pública, cal esser curosos i per tant, es proposa que les actuacions siguin seguides per arqueòlegs, per tal de no malmetre els espais limítrofs, que no han sigut afectats per les riuades

Esta propuesta ha sido aceptada porque:

La Llei 9/1993, de 30 de setembre, del Patrimoni Cultural Català, en el seu article 52, ja estableix que si durant l'execució d'una obra, sigui del tipus que sigui, es troben restes o objectes amb valor arqueològic, el promotor o la direcció facultativa de l'obra han de paralitzar immediatament els treballs i prendre les mesures adequades per a la protecció de les restes, comunicant el seu descobriment al Departament de Cultura.

Referencia: II-PROP-2021-04-82144
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3088/proposals/82144/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/tercercicleaigua/f/3088/proposals/82144/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Necesitas habilitar todas las cookies para ver este contenido.

Cambiar la configuración de cookies