Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
34 proposals
New proposalFilter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
Accepted
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L'objectiu del projecte és fer arribar als afiliats informació per la prevenció a les seves...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Creació d'un itinerari per a escoles per a tractar el malbaratament alimentari, crear...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Dignitat de sobres és una campanya sobre el malbaratament alimentari per dignificar els aliments...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
‘Dates amb sentit: Mira, Olora, Tasta' és una iniciativa impulsada per Too Good To Go, el...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
AECOC va posar en marxa 2012 un comitè estatal contra el malbaratament alimentari que reuneix...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
El Comitè de Profit dona continuïtat al Comitè estratègic català del projecte Ecowaste4Food creat...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L’exposició és itinerant i està concebuda a partir de dades impactants sobre el malbaratament...
-
Created at
09/09/2022 -
- 0
Accepted
AECOC organitza anualment un congrés estatal centrat en el malbaratament alimentari dirigit a...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L’Ajuntament de Sant Just Desvern posa en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina, menja,...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Es realitzarà el seguiment anual del nivell de malbaratament alimentari generat a les empreses...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Aquest taller va dirigit a alumnes d’educació primària i secundària (de 8 a 14 anys), té una...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L’objectiu és sensibilitzar als joves i futurs professionals del sector i generar un recull...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
La Càtedra UPC-Mercabarna per la lluita contra el malbaratament alimentari neix amb l'objectiu...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Realitzar contactes amb supermercats i empreses d'alimentació per arribar a acords d'aprofitament...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Habilitació de punts de recollida de menjar que preveus no fer servir als equipaments cívics i...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Al febrer de 2022 s'ha posat en marxa el Foodback, el centre d'aprofitament alimentari de...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
S'organitzem tallers de cuina-fàcil i econòmica adreçats a les persones beneficiàries dels...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0