Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
34 propostes
Nova propostaFiltra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
En curs
Aquest taller va dirigit a alumnes d’educació primària i secundària (de 8 a 14 anys), té una...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
AECOC organitza anualment un congrés estatal centrat en el malbaratament alimentari dirigit a...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
El procés de participació ciutadana estarà obert des del 22 de febrer fins al 22 de març, període...
-
Creat el
01/03/2023 -
- 0
En curs
Cursos setmanals de cuina d'aprofitament per a unes 20 persones. L'objectiu és difondre la...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Al febrer de 2022 s'ha posat en marxa el Foodback, el centre d'aprofitament alimentari de...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Els participants del programa realitzen itineraris d’inserció personals amb nosaltres i, alhora,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
AECOC va posar en marxa 2012 un comitè estatal contra el malbaratament alimentari que reuneix...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Formació sobre requisits d'higiene en les donacions d'aliments adreçada a voluntaris i...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Aquest projecte té per objectiu impulsar un espai específic d'intercanvi i de debat entre ciutats...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Habilitació de punts de recollida de menjar que preveus no fer servir als equipaments cívics i...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Àpat d'aprofitament amb aliments recuperats adreçat a tota la ciutadania (400 pax). Una acció que...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Es realitzarà el seguiment anual del nivell de malbaratament alimentari generat a les empreses...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L’exposició és itinerant i està concebuda a partir de dades impactants sobre el malbaratament...
-
Creat el
09/09/2022 -
- 0
En curs
L’Escola fa les tasques de centre permanent d’educació del consum a Catalunya, adreçada als...
-
Creat el
09/09/2022 -
- 0
En curs
L’objectiu és sensibilitzar als joves i futurs professionals del sector i generar un recull...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
La campanya "Som gent de profit" es va iniciar l'any 2014 per incrementar el coneixement sobre el...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Creació d'un itinerari per a escoles per a tractar el malbaratament alimentari, crear...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0