Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

34 propostes

Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista (ACSA)
Setmana contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Comissió de malbaratament alimentari i seguretat alimentària de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA)
Difondre informació sobre prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari entre els afiliats i afiliades (Unió de Pagesos)
Formació en requisits d'higiene i seguretat alimentària en les donacions d'aliments (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, ACSA)
Reforçar la coordinació entre els diferents agents de la cadena alimentària a través del Comitè de Profit (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Dates amb sentit 'Mira, Olora, Tasta' (Too Good To Go)
Escola del Consum de Catalunya (Agència Catalana de Consum, ACC)
Càtedra UPC - Mercabarna (Mercabarna)
Recollida de minves i productes amb defectes no comercialitzables (Creu Roja)
A Sant Just, l'escola cuina, menja, aprofita (Ajuntament de Sant Just Desvern)
Tallers de cuina per evitar el malbaratament alimentari (Àrea Metropolitana de Barcelona, AMB)
Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció resta dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Tallers de prevenció del malbaratament alimentari a les escoles en el marc de la campanya Som gent de profit Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Exposició "Som gent de profit" per a la prevenció del malbaratament alimentari (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
Foodback (Mercabarna)
Fomentar el consum de fruita de producció integrada de Catalunya (Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya)
A Vitàlia Sant Just, es cuina, es menja, s’aprofita (Ajuntament de Sant Just Desvern)
Quantificar periòdicament el malbaratment alimentari de les empreses sòcies en el marc de la inciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Tallers de cuina i nutrició (Creu Roja)
Hackaton de l'Alimentació Sostenible (DACC i Plataforma Aprofitem els Aliments)
Comitè d'AECOC contra el malbaratament alimentari dins la iniciativa "La alimentación no tiene desperdicio" (AECOC)
Suport econòmic a projectes de prevenció del malbaratament alimentari a través de les línies de subvenció de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC)
Procés de participació ciutadana per a l’elaboració del Reglament de la Llei de prevenció de pèrdues i malbaratament alimentaris
Una mossegada a l'exclusió (Andròmines)
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir