Canvis a "Sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular"
Descripció (Català)
-
-
Sessió de debatsobre el futur de l'alimentació de Catalunya per a les persones de les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.
El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:
- Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen
- Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
- Propi i de confiança
- Saludable, de qualitat, just i equitatiu
Els objectius d’aquesta sessió són:
- conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
- identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori
- elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball
El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
-
+
Sessió de debat sobre el futur de l'alimentació de Catalunya a les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.
El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:
- Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen
- Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
- Propi i de confiança
- Saludable, de qualitat, just i equitatiu
Els objectius d’aquesta sessió són:
- conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
- identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori
- elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball
El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Compartir