" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Fase 6 de 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del procés

Canvis a "Sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular"

Mode de vista de comparació:

Dia i hora de finalització

  • -2020-03-31 20:30:00 +0200
  • +2020-06-15 20:00:00 +0200
  • -2020-03-31 20:30:00 +0200
  • +2020-06-15 20:00:00 +0200
Esborrats
  • -2020-03-31 20:30:00 +0200
Addicions
  • +2020-06-15 20:00:00 +0200
Esborrats
  • -2020-03-31 20:30:00 +0200
Addicions
  • +2020-06-15 20:00:00 +0200

Dia i hora d'inici

  • -2020-03-31 18:00:00 +0200
  • +2020-06-15 18:00:00 +0200
  • -2020-03-31 18:00:00 +0200
  • +2020-06-15 18:00:00 +0200
Esborrats
  • -2020-03-31 18:00:00 +0200
Addicions
  • +2020-06-15 18:00:00 +0200
Esborrats
  • -2020-03-31 18:00:00 +0200
Addicions
  • +2020-06-15 18:00:00 +0200

Títol (Català)

  • -Sessió de debat a BALAGUER
  • +Sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • -Sessió de debat a BALAGUER
  • +Sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
Esborrats
  • -Sessió de debat a BALAGUER
Addicions
  • +Sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
Esborrats
  • -Sessió de debat a BALAGUER
Addicions
  • +Sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular

Descripció (Català)

  • -

    Sessió de debat sobre el futur de l'alimentació de Catalunya a les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.

    El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:

    • Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen
    • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
    • Propi i de confiança
    • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


    Els objectius d’aquesta sessió són:

    • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
    • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
    • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


    El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • +

    Sessió de debat en línia per debatre sobre la mitigació i adaptació a l’emergència climàtica (preservant i restablint els recursos naturals), assolir un model alimentari basat en la bioeconomia circular (que garanteixi la sostenibilitat econòmica de tota la cadena alimentària), i orientar el sistema cap a un major grau d’auto-proveïment alimentari.

    Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzaten les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims messos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • -<p>Sessió de debat sobre el futur de l'alimentació de Catalunya a les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.</p><p>El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:</p><ul><li>Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen</li><li>Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular</li><li>Propi i de confiança</li><li>Saludable, de qualitat, just i equitatiu</li></ul><p><br></p><p>Els objectius d’aquesta sessió són:</p><ul><li>conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya</li><li>identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori&nbsp;</li><li>elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball</li></ul><p><br></p><p>El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.</p>
  • +<p>Sessió de debat en línia per debatre sobre la mitigació i adaptació a <strong><u>l’emergència climàtica</u></strong> (preservant i restablint els recursos naturals), assolir un model alimentari basat en la <strong><u>bioeconomia circular</u></strong> (que garanteixi la sostenibilitat econòmica de tota la cadena alimentària), i orientar el sistema cap a un major grau <strong><u>d’auto-proveïment alimentari.</u></strong></p><p>Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzaten les respostes als <a href="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2798/" target="_blank">qüestionaris</a>. Es partirà del treball realitzat en els últims messos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.</p>
Esborrats
  • -

    Sessió de debat sobre el futur de l'alimentació de Catalunya a les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.

    El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:

    • Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen
    • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
    • Propi i de confiança
    • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


    Els objectius d’aquesta sessió són:

    • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
    • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
    • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


    El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

Addicions
  • Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular
  • Propi i de confiança
  • Saludable, de qualitat, just i equitatiu


Els objectius d’aquesta sessió són:

  • conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya
  • identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori 
  • elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball


El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • +

    Sessió de debat en línia per debatre sobre la mitigació i adaptació a l’emergència climàtica (preservant i restablint els recursos naturals), assolir un model alimentari basat en la bioeconomia circular (que garanteixi la sostenibilitat econòmica de tota la cadena alimentària), i orientar el sistema cap a un major grau d’auto-proveïment alimentari.

    Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzaten les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims messos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.

  • Esborrats
    • -<p>Sessió de debat sobre el futur de l'alimentació de Catalunya a les comarques de la Noguera i del Pla d'Urgell.</p><p>El debat girarà al voltant de 4 eixos per treballar com volem que sigui el nostre sistema alimentari:</p><ul><li>Cohesionat, arrelat al territori i en el que tots els actors implicats cooperen</li><li>Sostenible, innovador i transformador, basat en la bioeconomia circular</li><li>Propi i de confiança</li><li>Saludable, de qualitat, just i equitatiu</li></ul><p><br></p><p>Els objectius d’aquesta sessió són:</p><ul><li>conèixer el plantejament de l’estratègia de l’Alimentació i compartir els reptes de l’alimentació a Catalunya</li><li>identificar bones pràctiques i necessitats concretes al territori&nbsp;</li><li>elaborar propostes d’actuació relacionades als eixos de treball</li></ul><p><br></p><p>El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà elaborar propostes concretes relacionades amb les necessitats de les terres de la Noguera, del Pla d'Urgell o de tota Catalunya, i que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.</p>
    Addicions
    • +<p>Sessió de debat en línia per debatre sobre la mitigació i adaptació a <strong><u>l’emergència climàtica</u></strong> (preservant i restablint els recursos naturals), assolir un model alimentari basat en la <strong><u>bioeconomia circular</u></strong> (que garanteixi la sostenibilitat econòmica de tota la cadena alimentària), i orientar el sistema cap a un major grau <strong><u>d’auto-proveïment alimentari.</u></strong></p><p>Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzaten les respostes als <a href="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2798/" target="_blank">qüestionaris</a>. Es partirà del treball realitzat en els últims messos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.</p>
    Número de versió 7 de 20 Mostra totes les versions Tornar a la trobada
    Autoria de la versió
    Avatar: Dinamització PEAC Dinamització PEAC
    Versió creada el 20/05/2020 15:57