Saltar al contenido principal

Configuración de cookies

Utilizamos cookies para asegurar las funcionalidades básicas del sitio web y para mejorar tu experiencia en línea. Puedes configurar y aceptar el uso de las cookies, y modificar tus opciones de consentimiento en cualquier momento.

Esenciales

Preferencias

Analíticas y estadísticas

Marketing

Sesión de debate Eje 4: un sistema saludable y de confianza

junio
29
2020
  • Sesión virtual a través de videoconferencia
    x
    La sesión de debate es virtual y por videoconferencia y, por tanto, no hay dirección física. Una vez inscrito, recibirá en su correo electrónico la invitación para asistir a la reunión.
  • 20:00 PM - 22:00 PM CEST
Avatar: Encuentro oficial Encuentro oficial

Sesión en línea para debatir cómo garantizar que la población mantenga unos hábitos alimentarios saludables en el marco de un estilo de vida saludable, y que el modelo alimentario promueva la salud del suelo, del agua, del aire, de las plantas , de los animales, del mar y de las personas ("one health").

Se debatirá sobre las líneas estratégicas que se hayan priorizado en las respuestas a los cuestionarios. Se partirá del trabajo realizado en los últimos meses por los grupos de expertos y grupos técnicos del Departamento de Agricultura, Ganadería, Pesca y Alimentación relacionado con estas líneas estratégicas. El trabajo deliberativo entre las personas asistentes permitirá contrastar y enriquecer estas propuestas de iniciativas, y elaborar nuevas, que se puedan incorporar a la estrategia alimentaria que está en proceso de redacción.

C4_007_Incentivar les polítiques d'innovació industrials, especialment per als petits productors
C4_020_Lluitar contra la publicitat falsa
C4_033_Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables d'alimentació
C4_032_Limitar la comercialització de productes no sostenibles
C4_031_Impulsar la producció sostenible d'aliments.
C4_002_Promoure l'educació en nutrició i salut des de l'edat escolar
C4_001_Millorar la transmissió dels missatges sobre nutrició i alimentació
C4_003_Campanyes de conscienciació
C4_004_Combatre la desinformació en la ciencia de la nutrició i de la salut
C4_005_Control sobre la publicitat del sector privat per reduïr la informació tòxica
C4_006_Garantir la imparcialitat dels centres de recerca i investigació
C4_009_Garantir la traçabilitat real dels productes amb l'etiquetatge
C4_010_Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables
C4_011_Enfocament diferent per abordar les patologies derivades de l'alimentació
C4_012_Prioritzar la producció en relació a les necessitats de consum pròximes
C4_013_Un sistema de prestació alimentària universal, de qualitat i amb sistemes d'avaluació
C4_014_Apostar per la RDI per que els aliments esdevinguis eficaços i entenedors per a les persones consumidores
C4_015_Fomentar l'empoderament de les persones consumidores
C4_016_Promoure que les petites empreses apostin per la proximitat
C4_017_Posar en valor les pràctiques agroecològiques
C4_019_Informació al consumidor sobre dietes saludables
C4_021_Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius
C4_022_Disposar informació verificada sobre la nutrició de cada producte
C4_023_Promoure l'educació alimentària a les escoles
C4_024_Promoure l'alimentació saludable a l'àmbit de la restauració
C4_025_Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
C4_026_Adaptar les dietes a les realitats socio-culturals de les persones
C4_027_Adaptar els objecitus de salut en base ales característiques de les persones
C4_028_Alimentació saludable i sostenible
C4_029_Economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte de temporada
C4_030_Coneixement de la influència de la salut i el benestar d'animals i plantes en la qualitat dels aliments
C4_034_Identificació perills relacionats amb el nostre entorn
C4_035_Impulsar les noves tecnologies
C4_037_Indicadors per diferenciar els aliments d'orígen animal i vegetal
C4_008_Etiquetar incloent les conseqüències sobre la salut
C4_018_Gravar els aliments processats i menys saludables
C4_036_Identificació d'indicadors
Informe de la sessió 07_Eix_4
Informe resum de la sessió de debat en línia 07 sobre l'Eix 4, del dia 29 de juny de 2020
Descargar archivo

Acta del encuentro

La setena sessió de debat en línia es va centrar en l’eix 4: Com aconseguir un sistema alimentari saludable i de confiança. Es va realitzar el dilluns 29 de juny, de 18h a 20h, mitjançant la plataforma de videoconferència Teams i utilitzant l’eina col·laborativa Mural per al treball de recollida i sistematització de propostes.

Es pot consultar l'informe de la sessió en el document adjunt (disponible al final d'aquesta pàgina)

Confirmar

Por favor, inicia la sesión

La contraseña es demasiado corta.

Compartir