Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
C5_055_Disminució progressiva de la producció intensiva
Rebutjada
Degut als impactes que té la producció de carn en el canvi climàtic, la contaminació del sòl, la sobreexplotació de l’aigua, la transmissió de malalties, la resistència als antibiòtics, el patiment animal, així com l’efecte negatiu del consum de carn en la salut, seria important reduir aquesta producció. Cal eliminar progressivament la producció intensiva i basar-nos en produccions extensives, reduint molt el consum de productes animals per càpita.
Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:
Proposta no incorporada per no estar alineada amb els objectius del PEAC
Trobades relacionades:
Segona sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
01 Juliol 2020
20:00 - 22:00
NOVA DATA!
Sessió en línia per debatre sobre la mitigació i adaptació a l’emergència climàtica (preservant i restablint els recursos naturals), assolir un model alimentari basat en la bioeconomia circular (que garanteixi la sostenibilitat econòmica de tota la cadena alimentària), i orientar el sistema cap a un major grau d’auto-proveïment alimentari.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzaten les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims messos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...