Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
80 proposals
Filter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
Accepted
Fer difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable per fer-les accessible al màxim de població
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Fomentar l'empoderament del consumidor, que ha de trobar resposta en la información confiable que...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Per abordar de forma holística i sistèmica el sistema alimentari relacionat amb la salut (total)...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Donar a conèixer els exemples de bones pràctiques d'etiquetatge que tenim al Pirineu
-
Created at
13/11/2020 -
- 0
Accepted
Promoure l'educació alimentària a les escoles. Prestar especial atenció a la infantesa, etapa on...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Fer campanyes a les escoles sobre els beneficis de reduir el consum de proteïna animal per la...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Transmetre els missatges sobre nutrició i alimentació amb solvencia. Combatre infoxicació...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Donar informació al consumidor sobre dietes sanes i equilibrades
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Conèixer les característiques de la població així com les característiques agroambientals i...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Legislar per tal que en els menjadors escolars, col·lectivitats, i empreses, s'hagin d’utilitzar,...
-
Created at
02/06/2020 -
- 0
Accepted
Utilitzar el model de l'economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Impost a la producció intensiva de productes animals
-
Created at
18/06/2020 -
- 0
Accepted
Caldria metodologia per tenir indicadors de diferenciació entre els aliments d'orígen animal i...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Programa perquè qualsevol persona/unitat familiar pugui adquirir regularment (punts de recollida...
-
Created at
28/06/2020 -
- 0
Accepted
Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius (escoles, menjadors...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Fomentar la Producció Agrícola Sostenible: PI, PAE, IGP, Dop, etc. Producció Ramadera Sostenible:...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Dono importància a fer campanyes a favor de l'alimentació a base de productes de procedència no...
-
Created at
30/05/2020 -
- 0
Accepted
Fomentar i estimular la capacitat reflexiva i crítica de les persones davant les seves decisions...
-
Created at
11/06/2020 -
- 0
Accepted
Difondre estudis de consum del panell alimentari del MAPA, així com de l'ACC per tal d'intentar...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Considerar el benestar dels animals des d'un context dels seus interessos com a éssers sensibles...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Assegurar etiquetatge amb lloc (poble i comarca) de producció. Cal multiplicar el control del...
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Professionals de la salut han de desmitificar topics sobre determinats productes i costums, per...
-
Created at
12/06/2020 -
- 1
Accepted
Apostar per la RDI en aliments funcionals, nutracéutics, complements alimenticis per a que...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Fer tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació per complementar currículum
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Impulsar les tècniques agrícoles i ramaderes sostenibles a nivell local, amb programes de...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Ús de noves tecnologies per ser més eficients i reduint els possibles perills de contaminació del...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Aportar ajudes als agricultors per la gestió sostenible del territori. Sobretot en zones on els...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
. El consum alimentari ha de tenir com a principal objectiu satisfer necessitats bàsiques de...
-
Created at
07/06/2020 -
- 0
Accepted
Crear centres de recerca i investigació independents dels interessos empresarials per...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Reforçar el sistema de certificació públic que realitza el CCPAE amb més recursos (normatius, de...
-
Created at
12/06/2020 -
- 0
Accepted
El Pla d'alimentació hauria de ser transversal en tots els sectors i en això existeix a Irlanda...
-
Created at
13/11/2020 -
- 0
Accepted
Control sobre la publicitat del sector privat per reduïr la informació tòxica i que hi hagi un...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Donar suport a entitats i associacions de persones consumidores per poder fer formacions i...
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Campanyes de conscienciació en mitjans de comunicació, per exemple amb la recuperació amb més...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Per poder elaborar etiquetes que informin adequadament sobre la qualitat nutricional dels...
-
Created at
09/10/2020 -
- 1
Accepted
Establir com a necessitat que el currículum escolar incorpori formació en alimentació saludable
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Garantir i identificar la procedència i origen productes
-
Created at
13/11/2020 -
- 0
Accepted
Molta pedagogia des de l'escola per tal de conèixer la importància de l'alimentació en la salut:...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Coneixement de la influència de la salut i el benestar d'animals i plantes en la qualitat dels...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Com alternativa a la costosa certificació ECO que dificulta a petits i mitjans productors, cal...
-
Created at
07/06/2020 -
- 0
Accepted
Sovint als centres hospitalaris, universitats i altres centres educatius així com en llocs de...
-
Created at
05/07/2020 -
- 0
Accepted
Tenir en compte que l'objectiu de salut i correcta nutrició és variable. No es pot fer una taula...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables: informar de les calories que...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Menjadors escolars, cuina ecologica, xerrades formatives, assignatura?
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Conscienciar a la població sobre l'efecte sobre la salut de l'alimentació i la producció en el...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Combatre la desinformació en la ciencia de la nutrició i de la salut: coneixer les fonts...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors d'escoles, instituts, universitats,...
-
Created at
18/06/2020 -
- 0
Accepted
Cal un enfocament absolutament diferent per ser efectius en el combat de les patologies derivades...
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables de proteïnes, hidrats de carboni i greixos.
-
Created at
01/07/2020 -
- 0