" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Promoció interna de l’A2 a l’A1 - cossos generals administració Generalitat -Proves no memorístiques i de més profunditat i qualitat en el contingut

09/01/2022 17:51  

La promoció interna de l’A2 a l'A1 ha de canviar, atès q ambdós grups requereixen titulació universitària. Un funcionari d’A2 per promocionar a l’A1 no hauria de tornar a fer de nou una oposició memorìstica. Les proves de promoció interna per a funcionaris d’A2 huarien de ser més teoricopràctiques i amb material de consulta per realitzar les proves amb més qualitat. I cal valorar mèrits (titulacions, formacions, docència, nivell consolidat, avaluació acompliment...) 


Llistat d'adhesions

Avatar: Participant eliminada
i 3 persones més (veure més) (veure menys)
Referència: II-PROP-2022-01-83157
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83157/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83157/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (20.0%)

member-avatar Joan

A favor  De fert, la promoció interna no hauria de ser únicament del cos immediatament inferior, per què no un subaltern no pot promocionar a A2 o un C2 a A1 si té la titulació requerida. Altra cosa seria el tema mèrits que es tindrien en compte, aquí també es podria valorar més o menys en funció del cos on hagis treballat.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

A favor  

De fert, la promoció interna no hauria de ser únicament del cos immediatament inferior, per què no un subaltern no pot promocionar a A2 o un C2 a A1 si té la titulació requerida. Altra cosa seria el tema mèrits que es tindrien en compte, aquí també es podria valorar més o menys en funció del cos on hagis treballat.

Carregant els comentaris ...