" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Ampliar el temps de Teletreball i Presencialitat a qui ho desitgi

19/01/2022 09:52  

Proposo que totes les persones que ho desitgin puguin treballar tots els dies de la setmana en la modalitat de teletreball i que les persones que optin per la presencialitat també puguin fer-ho així tots els dies de la setmana.

Referència: II-PROP-2022-01-83296
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83296/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83296/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (40.0%)

member-avatar Eli

A favor  Almenys s'hauria de contemplar aquesta possibilitat o opció per als llocs que no cal presencialitat. Hi ha moltes feines que a hores d'ara es poden fer 100% online, tal com s'està ja demostrant. Que sigui opcional haver d'anar presencialment i, a més, es pugui triar el nombre de dies que cal anar. Hi ha feines que amb un dia a la setmana ja n'hi hauria prou. Ha quedat sobradament demostrat que la feina en l'administració es pot realitzar des de casa, sempre, és clar, disposant dels mitjans adequats que actualment i sobretot gràcies a la situació actual ja els disposem.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

A totes les feines d'oficina i inclús les d'atenció al públic des del confinament ens hem esforçat per adaptar-nos a la nova era digital i ja tenim tots els mecanismes en funcionament per continuar oferint el millor servei al ciutadà. El teletreball facilita l'accés del ciutadà als serveis públics i evita el desplaçament d'aquest a les oficines, li ofereix fer la majoria de tràmits online amb assessorament dels treballadors públics en tot moment.

Carregant els comentaris ...