" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Estabilització de funcionaris interins amb més de 6 anys a l'Administració

19/01/2022 12:20  

Que es faci efectiva l'estabilització de les persones que portem a l'Administració Pública més del temps previst segons la Llei 20/2021 de 28 de desembre al més aviat possible i donat que no hem tingut l'oportunitat de participar en processos selectius amb la freqüència desitjable perquè l'Administració no els ha convocat.

Llistat d'adhesions

Referència: II-PROP-2022-01-83301
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83301/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83301/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (9.1%)

A favor  Els funcionaris de carrera hem patit la manca d'oposicions, sense poder desenvolupar la nostra carrera professional, sense tenir cap opció de millora.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb Joan

La manca d'oposicions també ha perjudicat als opositors del torn lliure que estan a l'atur o a la empresa privada estudiant i esperant la serva oportunitat i també als funcionaris de carrera que porten anys esperant promocions internes. La solució passa per convocar oposicions massives d'una vegada, amb promocions internes més freqüents.

Exacte, la solució per reduir la temporalitat és el concurs-oposició, no el concurs per regalar places justificant una excepcionalitat, quan es tracta d´un mal funcionament de l´AP que no ha convocat durant anys.

Exacte els opositors que fa anys estan fent un esforç físic, mental, econòmic i familiar potser estan a l'atur o potser en precari a la privada, amb càrregues familiars, amb edat avançada etc . No tenen mensy drets que els treballadors interins que han pogut entrar a un interinatge dins l'Administració. Els processos han de ser justos per tothom i respectar la igualtat,mèrit i capacitat

Carregant els comentaris ...