" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Cicle formatiu de Gestió Administrativa en l'àmbit Jurídic

19/01/2022 20:56  

Considerar als interins amb més de tres anys a l'Administració de Justícia i que tinguin el títol de Gestió Administrativa en l'àmbit Jurídic, exempts proves selectives ja que són dos anys de estudis específics en l'àmbit Jurídic i que es considerin els mèrits de la mateixa forma que els interins que porten més de 5 anys.

Referència: II-PROP-2022-01-83317
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83317/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83317/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

1 en contra (100.0%)

member-avatar Pam

En contra  En contra El que demanes és una convalidació pel fet d'haver fet uns determinats estudis? No ho veig coherent. Així els que fa anys i panys que som funcionaris i que no hem tingut cap oportunitat; amb oposicions aprovades i sense plaça (independentment dels estudis que tinguem), tenim estudis superiors i hem anat estudiant, no hauríem de fer res, simplement que ens regalin la plaça i punt. Ho veuries coherent?

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

En contra  

En contra
El que demanes és una convalidació pel fet d'haver fet uns determinats estudis? No ho veig coherent. Així els que fa anys i panys que som funcionaris i que no hem tingut cap oportunitat; amb oposicions aprovades i sense plaça (independentment dels estudis que tinguem), tenim estudis superiors i hem anat estudiant, no hauríem de fer res, simplement que ens regalin la plaça i punt. Ho veuries coherent?

Carregant els comentaris ...