" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Estabilització de les persones no de les places

20/01/2022 21:58  

Gent que porta 15 anys i que ha estat al servei del departament d'Educació ocupant les places que han tingut més necessitat, no pot veure ara com el seu futur està pendent d'un fill. Es parla de 3 anys seguits en el mateix lloc, però hi ha gent que porta molts anys en diferents llocs.

Són treballadors de la Generalitat, no d'una plaça. Aquesta gent és necessària ja que la manca de professors està en augment cada any. Primer s'ha de donar solució a les persones i després a les places

Llistat d'adhesions

i 4 persones més (veure més) (veure menys)
Referència: II-PROP-2022-01-83358
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83358/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83358/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (20.0%)

member-avatar G

A favor  Sanció a l'acusador, no a l'acusat.

2 en contra (20.0%)

member-avatar c2022

En contra  Gent que porta 15 anys han pogut aprovar opos a la Generalitat. Jo en porto 14 i en tinc dos d'opos. La sol·lució son OPOS OPOS I MÉS OPOS. Que el temps de treball compti però no tant que sigui impossible accedir si no ets interí.

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb c2022
En contra  

Gent que porta 15 anys han pogut aprovar opos a la Generalitat. Jo en porto 14 i en tinc dos d'opos. La sol·lució son OPOS OPOS I MÉS OPOS. Que el temps de treball compti però no tant que sigui impossible accedir si no ets interí.

Això potser funciona amb estudis universitaris molt orientats a la docència com són les filologies, filosofia, llengües clàssiques, etc. Matemàtics, físics, informàtics, etc., a més de tenir sous més alts a l'empresa privada, no volen tenir treball precari temporalment parlant. Això crea incertesa, dificultat per accedir a un habitatge que a Catalunya té uns preus molts alts, especialment a BCN comarca i part del Baix Llobregat.

Al grup de Telegram dels professors de la meva especialitat (informàtica) s'ha parlat aquesta setmana passada de cinc casos de centres d'FP on els alumnes porten gairebé un trimestre i mig sense docent, és a dir, no tenen professor/a des de començament de curs. L'FP no és primària, no puc imaginar-me les dificultats que aquest jovent es trobarà quan s'incorpori al món laboral, començant per possibles acomiadaments, no passar la "fase de prova" abans d'obtenir un contracte indefinit.

Avatar: Participant eliminada

Per desgràcia, el decretazo no pal·liarà les injustícies cròniques en vers determinats col·lectius perquè conté l'apunt "d'ocupar la mateixa plaça durant...".
Bàsicament beneficiarà endollats i trepes.

Carregant els comentaris ...