" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Estabilització de les persones no de les places

20/01/2022 21:58  

Gent que porta 15 anys i que ha estat al servei del departament d'Educació ocupant les places que han tingut més necessitat, no pot veure ara com el seu futur està pendent d'un fill. Es parla de 3 anys seguits en el mateix lloc, però hi ha gent que porta molts anys en diferents llocs.

Són treballadors de la Generalitat, no d'una plaça. Aquesta gent és necessària ja que la manca de professors està en augment cada any. Primer s'ha de donar solució a les persones i després a les places

Llistat d'adhesions

i 4 persones més (veure més) (veure menys)
Referència: II-PROP-2022-01-83358
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83358/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83358/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (20.0%)

member-avatar G

A favor  Sanció a l'acusador, no a l'acusat.

2 en contra (20.0%)

member-avatar c2022

En contra  Gent que porta 15 anys han pogut aprovar opos a la Generalitat. Jo en porto 14 i en tinc dos d'opos. La sol·lució son OPOS OPOS I MÉS OPOS. Que el temps de treball compti però no tant que sigui impossible accedir si no ets interí.

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb c2022

Tots estem d'acord en què l'AAPP ha de convocar opos i complir la seva part. Però tothom que entra d'interí SAP O HAURIA DE SABER les regles del joc on la clau és aprovar amb plaça un lloc de la categoria que ocupis. I si un va d'interí no pot estar en millors condicions que qui es treu les opos, per sentit comú. D'altra banda, tenim la CE i el principi de mèrit i capacitat...vaja el dret de qualsevol espanyolito de poder accedir a l'AAPP..

Avatar: Participant eliminada

Ja sabem com son els alliberats sindicals i que sovint son interins. Han convertit el "funcionaritzar de franc" en el seu cavall de batalla per interès. Els funcionaris som afiliats de 2a.

Llavors, vostè pensa que la UE està equivocada. La UE no vol tanta temporalitat perquè això implica empobrir la població. Ara bé, potser té raó i els que estan equivocats són els països nòrdics i també els països frugals. Li recordo que a Catalunya tenim gran tradició de governs d'esquerres, més que a l'Estat Espanyol, això teòricament hauria de fer-se notar.

Avatar: Participant eliminada

La solució es convocar, no regalar causant un greuge.

Carregant els comentaris ...