" class="part-icon-bars">

Logis Penedès. Una logística sostenible

24/11/2020 14:44  
La logística aporta 29.900 M€ (13,9%) al VAB català,crea i manté 128.000 llocs de treball. Cada € invertit pel sector públic, suposa 12€ d'inversió privada. Si enlloc de negar la logística, la fem més eficaç i sostenible? Logis Penedès connectaria la comarca amb les infraestructures que la travessen, promouria sectors propis (vinícola amb 56% d'exportació), donaria serveis que la fan sostenible:subministrament d'energies netes, controls de qualitat, compactació de càrrrega, centres d'innovació..
Número d'adhesions12

Referència: II-PROP-2020-11-79955
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes/f/2902/proposals/79955/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ptppenedes/f/2902/proposals/79955/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Conversa amb Plataforma Defensa del Llentiscle

En absolut, seria tot un èxit estic d'acord, pero seria un fracas si es a costa de empitjora la vida dels ciutadans que viuen a la vora elinea del tren, i s'hipoteca la resta de sectors tradicionals per ferhi un poligon especulatiu. Tot aixo seria positiu traslladant a comarques centrals que necesiten de les inversions, sense els costos de la mateixa.

I el que es pitjor, que per instalar el 3er rail de la linea de rodalies haguem deixat sense servei de rodalies a tota la poblacio durant 6 mesos es un escandol... hores de retard i d'espera no es contabilitzen a nivell de costos, perque paga la gent de la seva butxaca. Com es pot permetre una cosa aixi?
Aquests impactes no contabilitzen enlloc.

Carregant els comentaris ...