Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
34 proposals
New proposalFilter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
Accepted
Realitzar contactes amb supermercats i empreses d'alimentació per arribar a acords d'aprofitament...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
AECOC organitza anualment un congrés estatal centrat en el malbaratament alimentari dirigit a...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Es realitzarà el seguiment anual del nivell de malbaratament alimentari generat a les empreses...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L’Escola fa les tasques de centre permanent d’educació del consum a Catalunya, adreçada als...
-
Created at
09/09/2022 -
- 0
Accepted
Aquest taller va dirigit a alumnes d’educació primària i secundària (de 8 a 14 anys), té una...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Aquest projecte té per objectiu impulsar un espai específic d'intercanvi i de debat entre ciutats...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
S'organitzem tallers de cuina-fàcil i econòmica adreçats a les persones beneficiàries dels...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
La campanya "Som gent de profit" es va iniciar l'any 2014 per incrementar el coneixement sobre el...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
El procés de participació ciutadana estarà obert des del 22 de febrer fins al 22 de març, període...
-
Created at
01/03/2023 -
- 0
Accepted
El Comitè de Profit dona continuïtat al Comitè estratègic català del projecte Ecowaste4Food creat...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Continuar amb les convocatòries d'ajuts a projectes de prevenció i preparació per a la...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Formació sobre requisits d'higiene en les donacions d'aliments adreçada a voluntaris i...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Cursos setmanals de cuina d'aprofitament per a unes 20 persones. L'objectiu és difondre la...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
AECOC va posar en marxa 2012 un comitè estatal contra el malbaratament alimentari que reuneix...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Habilitació de punts de recollida de menjar que preveus no fer servir als equipaments cívics i...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L’Ajuntament de Sant Just Desvern posa en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina, menja,...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0