Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
35 proposals
New proposalFilter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
Accepted
L’objectiu és sensibilitzar als joves i futurs professionals del sector i generar un recull...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
El procés de participació ciutadana estarà obert des del 22 de febrer fins al 22 de març, període...
-
Created at
01/03/2023 -
- 0
Accepted
Es realitzarà el seguiment anual del nivell de malbaratament alimentari generat a les empreses...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
AECOC va posar en marxa 2012 un comitè estatal contra el malbaratament alimentari que reuneix...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L’exposició és itinerant i està concebuda a partir de dades impactants sobre el malbaratament...
-
Created at
09/09/2022 -
- 0
Accepted
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Cursos setmanals de cuina d'aprofitament per a unes 20 persones. L'objectiu és difondre la...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Formació sobre requisits d'higiene en les donacions d'aliments adreçada a voluntaris i...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Els participants del programa realitzen itineraris d’inserció personals amb nosaltres i, alhora,...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
AECOC organitza anualment un congrés estatal centrat en el malbaratament alimentari dirigit a...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
La Càtedra UPC-Mercabarna per la lluita contra el malbaratament alimentari neix amb l'objectiu...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Àpat d'aprofitament amb aliments recuperats adreçat a tota la ciutadania (400 pax). Una acció que...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
S'organitzem tallers de cuina-fàcil i econòmica adreçats a les persones beneficiàries dels...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
La campanya "Som gent de profit" es va iniciar l'any 2014 per incrementar el coneixement sobre el...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Grup de treball integrat per diversos agents implicats en el reAprofitament dels aliments que es...
-
Created at
09/09/2022 -
- 0
Accepted
L'objectiu del projecte és fer arribar als afiliats informació per la prevenció a les seves...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Realitzar contactes amb supermercats i empreses d'alimentació per arribar a acords d'aprofitament...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
El Consell Català de la Producció Integrada (CCPI) realitza anualment una campanya de promoció...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0