Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
35 proposals
New proposalFilter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
El procés de participació ciutadana estarà obert des del 22 de febrer fins al 22 de març, període...
-
Created at
01/03/2023 -
- 0
Accepted
Dignitat de sobres és una campanya sobre el malbaratament alimentari per dignificar els aliments...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Realitzar contactes amb supermercats i empreses d'alimentació per arribar a acords d'aprofitament...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Aquest taller va dirigit a alumnes d’educació primària i secundària (de 8 a 14 anys), té una...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Es realitzarà el seguiment anual del nivell de malbaratament alimentari generat a les empreses...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Creació d'un itinerari per a escoles per a tractar el malbaratament alimentari, crear...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Rejected
Àpat d'aprofitament elaborat amb aliments rescatats per a 400 persones. Una acció que ens obre un...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
El Comitè de Profit dona continuïtat al Comitè estratègic català del projecte Ecowaste4Food creat...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Aquest projecte té per objectiu impulsar un espai específic d'intercanvi i de debat entre ciutats...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
S'organitzem tallers de cuina-fàcil i econòmica adreçats a les persones beneficiàries dels...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L’exposició és itinerant i està concebuda a partir de dades impactants sobre el malbaratament...
-
Created at
09/09/2022 -
- 0
Accepted
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Cursos setmanals de cuina d'aprofitament per a unes 20 persones. L'objectiu és difondre la...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
Els participants del programa realitzen itineraris d’inserció personals amb nosaltres i, alhora,...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
L'objectiu del projecte és fer arribar als afiliats informació per la prevenció a les seves...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
El Consell Català de la Producció Integrada (CCPI) realitza anualment una campanya de promoció...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0
Accepted
AECOC va posar en marxa 2012 un comitè estatal contra el malbaratament alimentari que reuneix...
-
Created at
10/09/2022 -
- 0