Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
34 propostes
Nova propostaFiltra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
L’Ajuntament de Sant Just Desvern posa en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina, menja,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
El Comitè de Profit dona continuïtat al Comitè estratègic català del projecte Ecowaste4Food creat...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
AECOC organitza anualment un congrés estatal centrat en el malbaratament alimentari dirigit a...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
L’Escola fa les tasques de centre permanent d’educació del consum a Catalunya, adreçada als...
-
Creat el
09/09/2022 -
- 0
Acceptades
Els participants del programa realitzen itineraris d’inserció personals amb nosaltres i, alhora,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
Creació d'un itinerari per a escoles per a tractar el malbaratament alimentari, crear...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
L’objectiu és sensibilitzar als joves i futurs professionals del sector i generar un recull...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
Realitzar contactes amb supermercats i empreses d'alimentació per arribar a acords d'aprofitament...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
S'organitzem tallers de cuina-fàcil i econòmica adreçats a les persones beneficiàries dels...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
El Consell Català de la Producció Integrada (CCPI) realitza anualment una campanya de promoció...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0

El procés de participació ciutadana estarà obert des del 22 de febrer fins al 22 de març, període...
-
Creat el
01/03/2023 -
- 0
Acceptades
Aquest taller va dirigit a alumnes d’educació primària i secundària (de 8 a 14 anys), té una...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
Habilitació de punts de recollida de menjar que preveus no fer servir als equipaments cívics i...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
L’exposició és itinerant i està concebuda a partir de dades impactants sobre el malbaratament...
-
Creat el
09/09/2022 -
- 0
En curs
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
Formació sobre requisits d'higiene en les donacions d'aliments adreçada a voluntaris i...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
L'objectiu del projecte és fer arribar als afiliats informació per la prevenció a les seves...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
La Càtedra UPC-Mercabarna per la lluita contra el malbaratament alimentari neix amb l'objectiu...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0