Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
34 propostes
Nova propostaFiltra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
En curs
Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Dignitat de sobres és una campanya sobre el malbaratament alimentari per dignificar els aliments...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L’objectiu és sensibilitzar als joves i futurs professionals del sector i generar un recull...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
AECOC va posar en marxa 2012 un comitè estatal contra el malbaratament alimentari que reuneix...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L’Ajuntament de Sant Just Desvern posa en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina, menja,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Els participants del programa realitzen itineraris d’inserció personals amb nosaltres i, alhora,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L’Ajuntament de Sant Just Desvern va posar en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
AECOC organitza anualment un congrés estatal centrat en el malbaratament alimentari dirigit a...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Àpat d'aprofitament amb aliments recuperats adreçat a tota la ciutadania (400 pax). Una acció que...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Realitzar contactes amb supermercats i empreses d'alimentació per arribar a acords d'aprofitament...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L’exposició és itinerant i està concebuda a partir de dades impactants sobre el malbaratament...
-
Creat el
09/09/2022 -
- 0
En curs
‘Dates amb sentit: Mira, Olora, Tasta' és una iniciativa impulsada per Too Good To Go, el...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
El procés de participació ciutadana estarà obert des del 22 de febrer fins al 22 de març, període...
-
Creat el
01/03/2023 -
- 0
En curs
El Comitè de Profit dona continuïtat al Comitè estratègic català del projecte Ecowaste4Food creat...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Al febrer de 2022 s'ha posat en marxa el Foodback, el centre d'aprofitament alimentari de...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
La Càtedra UPC-Mercabarna per la lluita contra el malbaratament alimentari neix amb l'objectiu...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
La campanya "Som gent de profit" es va iniciar l'any 2014 per incrementar el coneixement sobre el...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Aquest projecte té per objectiu impulsar un espai específic d'intercanvi i de debat entre ciutats...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0