Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes per:
Resultats per pàgina:
JO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratges
Acceptades
Promoure la transició a la producció d'aliments per al consum humà i local, per tal d'abandonar...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Creació de rutes gastronòmiques en bicicleta
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Crear esdeveniments més freqüents a tot el territori vinculats a la gastronomia on els productors...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Projectes d'horts escolars per autoabastiment dels menjadors
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Fer campanyes educatives per al no malbaratament d’aliments: la planificació dels àpats...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Impulsar la manera de que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Necessitat dels productes de les abelles, altres productes que depenen de la pol·linització i les...
-
Creat el
21/09/2020 -
- 0
Acceptades
Anar implementant localment alternatives al model general de cultiu que incloguin plantes...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Donar el valor real als productes. Que el consumidor sàpiga el cost sense i amb subvenció i...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Organitzar campanyes massives publicitàries/TV per sensibilitzar els consumidors sobre la...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Donar visibilitat a la petjada de carboni de les diferents produccions alimentàries. Es podria...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Adaptar les normatives higienico-sanitàries per obradors i projectes de transformació alimentària...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Crear xarxa de productors/associacions consumidors/comerç/restauració d'àmbit Alt Pirineu i Aran...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Que la normativa i les inspeccions siguin més estrictes amb el benestar dels animals. Prohibir...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Facilitar als productors i productores un canal de comunicació (virtual) únic que actui com a...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fer campanyes a les escoles sobre els beneficis de reduir el consum de proteïna animal per la...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Pedagogia comportament a l'entorn rural productiu
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Difondre ajuts per afavorir el productor agroecològic
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Millorar la informació sobre el producte al consumidor (origen, petxada de carboni)
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Invertir menys en campanyes per atraure visitants temporals (turistes) i més en d'altres per...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Donar suport o visibilitzar les empreses ètiques des d'un punt de vista de drets laborals
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Garantir i identificar la procedència i origen productes
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Apostar per l'associacionisme agrari, real, capaç de negociar propostes de futur amb compradors i...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar la xarxa d'escorxadors petits i mòbils per potenciar la ramaderia extensiva
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Què és limiti i s, unifiqui l, ús d,embalatges i es promocioni el granel i envasos de retorn.
...
...
-
Creat el
30/08/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar el cooperativisme de producció i distribució, cooperatives de consum i models...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Apropar les coooperatives agràries que tenen infraestructures a les petites productores...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Introducció de cultius aquapònics a fi de reduir el consum d'aigua i la generació de residus. Es...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
El sector agroalimentari ha de basar-se en l’evidència científica, gràcies a la tecnologia, la...
-
Creat el
10/06/2020 -
- 0
Acceptades
Formació a les escoles entorn al relat dels aliments (origen, esforç, estacionalitat, cuina,...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciar a la població sobre l'efecte sobre la salut de l'alimentació i la producció en el...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Crear instal·lacions d'ús col·lectiu per garantir la rendibilitat (obradors, mercats de...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Donar informació sobre la estacionalitat dels productes frescos especialment de fruites i...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar al comerç local de proximitat no només com un intercanvi comercial sinó com un element...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Arribar al jovent a través d'influenciadors. No accions puntuals, sinó un projecte més global,...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Que la prestació d'aliments a les famílies en situació de vulnerabilitat sigui conscient:...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Senzillesa administrativa. No es pot exigir els mateixos requisits als petits productors que a...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Reduir al màxim els intermediaris i augmentar la connexió del consumidor de la ciutat amb la...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Establir contactes entre entitats del tercer sector i la cadena de valor alimentària: Catàleg...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Facilitar la secretaria técnica per a la certificació de la producció ecològica
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Concienciar al consumidor sobre el consum de temporada, donar a conèixer els productors/es que...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Definir alimentació saludable en els plecs per a les licitacions dels menjadors escolars
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Incloure als plecs de licitació de serveis d'alimentació criteris d'estacionalitat, proximitat i...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Involucrar al territori perque consumeixi producte local, els primers els organismes oficials
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Cal fomentar el consum de proximitat. La proximitat és la clau per a garantir la solvència de les...
-
Creat el
06/06/2020 -
- 0
Acceptades
Elaborar guia de bones pràctiques pel consumidor i els establiments per fer servir envasos...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Campanya per donar a conèixer els recursos necessaris per dur a terme un producte i l'esforç del...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Impulsar el turisme gastronòmic per aproximar la ciutadania al món de l'alimentació, vinculant la...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Incentivar que a nivell públic s'investigui sobre les diferències de valor nutricional entre...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
El mon de la restauració/hosteleria dona poca info sobre origen i qualitat dels productes. Sovint...
-
Creat el
28/07/2020 -
- 0