Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Crear punts de venda de productes locals compartida
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Creació de rutes gastronòmiques en bicicleta
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Informar a temps al petit productor de les tendencies/demandes dels mercats
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Recolzar la creació de xarxes de productors
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Campanya marqueting institucional valoritzant les PIMES, donant visibilitat des del DARPA als...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
El tema alimentari a les escoles podria tenir un paper curricular molt més important. Ensenyar...
-
Creat el
02/06/2020 -
- 0
Acceptades
Cal impuls de l'administració, i les entitats per explicar que les llavors locals estan adaptades...
-
Creat el
07/06/2020 -
- 0
Acceptades
Assessorar en els tipus de produccions a realitzar segons zona i possibilitats per a noves...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Autoproducció per l'autosuficiència alimentària de país d'aquells productes que es produeixen o...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar la valorització (repaprofitament): en la producció i en les indústries, aprofitar el...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Reaprofitar excedents alimentaris i donar-los una segona oportunitat (per exemple, en coserves)
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Proveir amb productes locals els menjadors d'equipaments públics (escoles, hospitals...)
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Menjadors escolars gratuits per a tothom, que serveixin menjar de producció agroecològica i de...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Creació de botigues virtuals amb control de qualitat dels productes
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Evitar les vendes en negre, ja que són una pèrdua de traçabilitat d'un possible frau
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Ús de noves tecnologies per ser més eficients i reduint els possibles perills de contaminació del...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Foment innovació / competitivitat en el sector agroalimentari
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Suport a la logística i comunicació compartida
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Tenir en compte que la salut i la dieta depen de l'origen cultural i de malalties que indican...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Respectar la naturalitat dels marges dels camps. No talar els arbres, estassar ni aplicar...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0