Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C5_026_No donar ajuts a producció de productes amb petjada ecològica important
C4_026_Adaptar les dietes a les realitats socio-culturals de les persones
ST03_Solucions logístiques compartides
ST03_Facilitar accés a fires de ressó
ST02_Assessorament i mentoratge a emprenedors agrícoles
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
TE_029_Reduir la dependència dels ajuts
C1_027_Producció integrada i ecològica
ST05_Finançament de la RDTI adient per les PIMES i productors
ST01_Homologació de la venda a domicili i directa entre productores i consumidores
TE_035_Control d'higiene com a element distintiu de la producció pròpia.
C2_039_Informació de l'origen dels productes al punt de venda
C4_027_Adaptar els objecitus de salut en base ales característiques de les persones
ST03_Adaptació de normativa
C4_035_Impulsar les noves tecnologies
ST02_Potenciar les empreses de serveis agraris
JO_011_Tallers de cuina a les escoles
C2_022_Obrir establiments a les zones urbanes amb productes rurals
C3_042_Informar de l'oprígen del producte al punt de venda
C5_045_Anar implementant localment alternatives al model general de cultiu que incloguin plantes autòctones, fauna i flora salvatges, diversitat...
ST02_S'ha de garantir preus justos per a persones del sector agricultor, ramader i pesquer a través de contractes en la cadena alimentària
ST03_Donar continuïtat als projectes ja existents de promoció de productes locals
ST01_Producció integrada certificada
DO_008_Potenciar el petit productor
ST01_Prioritats acordades per tots els agents implicats
Resultats per pàgina:
20
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir