Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña
#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
80 propuestas
Filtrar por:
El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultadosEl siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultados
Ordenar propuestas por:
Resultados por página:
Aceptadas
Establir com a necessitat que el currículum escolar incorpori formació en alimentació saludable
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Fomentar les entitats que ja hi són en el territori i que hi treballen, com la Taula de Cogestió...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Lluitar contra la publicitat falsa d'alguns aliments. Informació veridica pel consum responsable,...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables: informar de les calories que...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Conèixer les característiques de la població així com les característiques agroambientals i...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Garantir la traçabilitat real dels productes, no només del lloc on es posa l'etiqueta. En el cas...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Fomentar l'empoderament del consumidor, que ha de trobar resposta en la información confiable que...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Caldria metodologia per tenir indicadors de diferenciació entre els aliments d'orígen animal i...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
El mon de la restauració/hosteleria dona poca info sobre origen i qualitat dels productes. Sovint...
-
Creado el
28/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Tallers de cuina a les escoles amb aprofitament dels horts escolars
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Dono importància a fer campanyes a favor de l'alimentació a base de productes de procedència no...
-
Creado el
30/05/2020 -
- 0
Aceptadas
Promoure la Producció Integrada a Catalunya ja que és un model d'agricultura i ramaderia que...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Impulsar una dieta més "natural" des dels menjadors de les escoles. Conscienciació de la...
-
Creado el
18/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Considerar el benestar dels animals des d'un context dels seus interessos com a éssers sensibles...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Tenir en compte que la salut i la dieta depen de l'origen cultural i de malalties que indican...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Garantir i identificar la procedència i origen productes
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Promoure l'educació alimentària a les escoles. Prestar especial atenció a la infantesa, etapa on...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Que els productes saludables i de producció local tinguin impostos baixos i els no saudables...
-
Creado el
18/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Sovint als centres hospitalaris, universitats i altres centres educatius així com en llocs de...
-
Creado el
05/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables de proteïnes, hidrats de carboni i greixos.
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0