Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Fer dels Mercats Municipals un instrument realment social que fomenti una alimentació de...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar la relació entre la pagesia. Associacions de defensa vegetal n'és un bon exemple però...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Cal educar sobre els impactes ecològics i socials de les nostres decisions sobre el consum...
-
Creat el
06/06/2020 -
- 0
Acceptades
Apropar les persones productores a les consumidores en circuit curt
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar la xarxa d'escorxadors petits i mòbils per potenciar la ramaderia extensiva
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Impulsar una dieta més "natural" des dels menjadors de les escoles. Conscienciació de la...
-
Creat el
18/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar preus accessibles per a tothom sobre els productes de temporada i del territori pel...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Reduir i reutilitzar al màxim en els processos de producció i de consum. Ser més eficients en les...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Per tal de no col·laborar amb la desforastació que grans àrees del planeta estan patint (com les...
-
Creat el
24/06/2020 -
- 0
Acceptades
No limitar els ajuts a la incorporació al camp ni per edat ni per altres requisits, recolçar i...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Garantir la traçabilitat real dels productes, no només del lloc on es posa l'etiqueta. En el cas...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Preu just en tota la cadena alimentària que permet tenir un economia circular sana i que sigui...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Etiquetatge clar i senzill amb l'origen del producte i la descripció de la seva traçabilitat.
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Campanya per donar a conèixer els recursos necessaris per dur a terme un producte i l'esforç del...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen. En restauració, es...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Autosuficiència alimentària familiar, fomentant els horts i valorar més el menjar i el que costa...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
El tema alimentari a les escoles podria tenir un paper curricular molt més important. Ensenyar...
-
Creat el
02/06/2020 -
- 0
Acceptades
Promoció d'iniciatives público-privades de RDTI
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Racionalització dels preus entre producció i distribució: millorar la remuneració de les persones...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
El mon de la restauració/hosteleria dona poca info sobre origen i qualitat dels productes. Sovint...
-
Creat el
28/07/2020 -
- 0