Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Millorar les etiquetatges perquè informin de tots els agents, productors i intermediaris, fins al...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Engegar un pla de xerrades sobre consum crític i conscient, a poder ser pràctiques, per impartir...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Recolzament econòmic a tècniques de producció agrària innovadores: mapes de rendiment, plantes...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Crear una plataforma per a idear menus equilibrats de preu accessible.
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Afavorir la producció local i de proximitat i l'alimentació basada en productes locals,amb...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Facilitar aliances entre petites productores i petites distribuidores
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar la producció d'energies renovables en el camp i granges (solar, eòlica, geotèrmica) i...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Anar implementant localment alternatives al model general de cultiu que incloguin plantes...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciar sobre com les Grans Cadenes de distribució disminueixen els beneficis dels productors.
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fer difusió a potencials consumidores finals de solucions logístiques compartides
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Reduir la dependència de productes externs, fomentant l'ús del terreny per productes locals i no...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
En curs
Intentar que el producte primari arribi directament al consumidor final evitant la intervenció de...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Incloure informació en l'etiquetatge dels aliments sobre els seus impactes positius, obligant a...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Treballar amb nous conceptes d’agricultura com són els “food forest”. Ensenyar als usuaris dels...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Impulsar mesures de limitació a la comercialització de productes no sostenibles.
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Molta gent s'ha adonat ara, a rel de la COVID-19, de l'existència i de la importància estratègia...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Facilitar la creació de supermercats cooperatius. Exemples ara mateixa a Manresa, Bcn, Olot en...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Donar incentius (subvencions, formació etc) per conrear aliments de forma agroecològica i...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Establir contactes entre entitats del tercer sector i la cadena de valor alimentària: Catàleg...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0