Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Us proposem tres eixos com a punt de partida per dur a terme aquest debat:

Eix 1 - L'espai de migdia en el projecte educatiu de centre

Per aconseguir que l'espai menjador sigui un espai integrat en el projecte educatiu del centre.

Eix 2 - L'alimentació a l'espai de migdia

Per garantir la qualitat alimentària de l'espai menjador a partir d'uns estàndards.

Eix 3 - Sobre la qualitat de servei de l'espai de migdia

Per garantir que la prestació del servei es faci incloent les necessitats de tot l'alumnat.

Podeu trobar més informació a les fitxes de treball i a la pàgina Documentació (antecedents, documentació complementària, normativa de referència i informes de les sessions presencials).

45 propostes

Gestió menjadors Eix 2 - L'alimentació a l'espai migdia
Menjadors gestionats per les AMPES
Coneixement de la realitat dels menjadors a Catalunya per part del Departament
Gratuïtat del servei i tarifació social
Ajudes per a menjadors amb carmanyola en escoles rurals
Atenció als nens i nenes amb NEE durant el temps de menjador
Facilitar que aquelles AMPAS i CCEE que vulguin puguin tenir menjadors autogestionats ecològics de proximitat
Supervisar Comedores Escolares con una frecuencia mensual
Aportacions del Consell Escolar Municipal de Sabadell
Extraescolars enlloc d'activitats
El Temps de Migdia com a temps educatiu legalment recollit i protegit
Realizar auditorías externas para asegurar el cumplimiento de los requisitos dietético-nutricionales y la calidad del servicio de comedor
Contractació directa o gestió directa
Espai de migdia de gestió pública, gratuit i universal.
Universalitzar el Temps de Migdia per incrementar la qualitat educativa
Eix 3 , cuina a l'escola
Habilitar espais als instituts per dinar amb carmanyola
Revisió de les ràtios monitor-alumne
Preu excessiu del servei
Sessió participativa Fundació Privada en Xarxa
Dinar a horari saludable
Alimentació vegetariana/vegana
Participación del alumnado en la elaboración de los menús y formación del alumnado en materia de alimentación
Preu del menú, qualitat i servei
Reduir l'us de plàstics
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartís