Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Fases del procés

Us proposem tres eixos com a punt de partida per dur a terme aquest debat:

Eix 1 - L'espai de migdia en el projecte educatiu de centre

Per aconseguir que l'espai menjador sigui un espai integrat en el projecte educatiu del centre.

Eix 2 - L'alimentació a l'espai de migdia

Per garantir la qualitat alimentària de l'espai menjador a partir d'uns estàndards.

Eix 3 - Sobre la qualitat de servei de l'espai de migdia

Per garantir que la prestació del servei es faci incloent les necessitats de tot l'alumnat.

Podeu trobar més informació a les fitxes de treball i a la pàgina Documentació (antecedents, documentació complementària, normativa de referència i informes de les sessions presencials).

El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.

Estat
Categoria
Origen
Els educadors de temps no lectiu, haurien d’estar preparats, com els mestres, per definir els...
  • Creat el
    21/05/2019
  • 1
  • Número de comentaris: 0
  • Creat el
    20/05/2019
  • 3
  • Número de comentaris: 2
El Temps de Migdia representa una tercera part de la jornada escolar, 400 hores per a un alumne...
Assegurar que a totes les etapes es garanteixi la gratuitat del dinar per tots els alumnes. El...

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes