" class="part-icon-bars">

Anteproyecto de ley de ocupación pública catalana

Consulta pública previa a la elaboración del anteproyecto de ley de ocupación pública catalana

Fase 2 de 2
Retorno 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del proceso

"Rejovenir" la plantilla, oposicions lliures i concurs de mèrits ponderat, seriòs i complet

09/01/2022 18:05  

Per tal de “rejovenir” la plantilla caldrà q la llei reservi un mínim del 50% d’oferta pública a oposició lliure (sense concurs). Als concursos-oposició caldria una valoració de mèrits seriosa, ponderada i completa: incloure titulacions universitàries rellevants, màsters i doctorats. El q no pot ser és que l’Actic puntuï més q un doctorat en gestió publica, per exemple. La darrera convo de l'A1 (cos general) en fase de mèrits no valora titulacions acadèmiques, ni formació, ni docència...

Lista de adhesiones

Avatar: Blocked user Participante eliminada
Avatar: Participante eliminada
y 7 personas más (ver más) (ver menos)
Referencia: II-PROP-2022-01-83158
Versión 1 (de 1) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83158/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83158/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Detalles del comentario

Estás viendo un solo comentario

Ver todos los comentarios

Conversación con Blocked user

En aquest cas no estic del tot d'acord, no té sentit que per una plaça de C2 auxiliar o C1 Administratiu es valori amb molts punts tenir una carrera universitaria perquè sino places de nivell baix s'omplirien de gent molt qualificada. Et posso un exemple:
-Places de C2 auxiliar s'omplirien de gent amb batxillerat i cicles formatius superior, quan la titulació requerida d'accés és la ESO (educació secundària obligatòria)
-Places de C1 administratiu s'omplirien de gent amb grau universitari, quan la titulació requerida d'accés és el Batxillerat.

Per tant, al cos C2 auxiliar només s'hauria de tenir en compte com a mèrit la titulació seguidament superior, és a dir, el batxillerat.
I per al cos C1 administratiu només s'hauria de tenir en compte com a mèrit la titulació seguidament superior com un Cicle Formatiu Grau Superior d'Administració i Finances.

jo parlava de l'A1 (la darrera convo no valora cap mèrit: soles Actic i anys treballats) - això és l'exemple del q no s'ha de fer i cal q la llei nova ho digui (establisca parametres generals pq no es doni el cas de barems de mèrits q soles contemplen 1 o 2 elements. Cal q hi sigui tot allò valorable i en percentatges proporcionats, mesurats). Pel q a al C1 (per exemple): el fet q en un barem de mèrits de 40 punts, la possessió de titulacions universitàries es puntuí amb un màxim de 3 punts (per exemple), em sembla q no és desproporcionat. El percentatge de valoració en fase de mèrits no està determinant en cap els resultat final de la valoracio en fase de concurs i molt menys del procés selectiu en el seu conjunt.

Cargando los comentarios ...