Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
34 propostes
Nova propostaFiltra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
En curs
L'objectiu del projecte és fer arribar als afiliats informació per la prevenció a les seves...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
S'organitzem tallers de cuina-fàcil i econòmica adreçats a les persones beneficiàries dels...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Continuar amb les convocatòries d'ajuts a projectes de prevenció i preparació per a la...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Habilitació de punts de recollida de menjar que preveus no fer servir als equipaments cívics i...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L’objectiu és sensibilitzar als joves i futurs professionals del sector i generar un recull...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
El Consell Català de la Producció Integrada (CCPI) realitza anualment una campanya de promoció...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
El procés de participació ciutadana estarà obert des del 22 de febrer fins al 22 de març, període...
-
Creat el
01/03/2023 -
- 0
En curs
L’exposició és itinerant i està concebuda a partir de dades impactants sobre el malbaratament...
-
Creat el
09/09/2022 -
- 0
En curs
L’Escola fa les tasques de centre permanent d’educació del consum a Catalunya, adreçada als...
-
Creat el
09/09/2022 -
- 0
En curs
Dignitat de sobres és una campanya sobre el malbaratament alimentari per dignificar els aliments...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L’Ajuntament de Sant Just Desvern posa en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina, menja,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Realitzar contactes amb supermercats i empreses d'alimentació per arribar a acords d'aprofitament...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Cursos setmanals de cuina d'aprofitament per a unes 20 persones. L'objectiu és difondre la...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Aquest projecte té per objectiu impulsar un espai específic d'intercanvi i de debat entre ciutats...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Els participants del programa realitzen itineraris d’inserció personals amb nosaltres i, alhora,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Creació d'un itinerari per a escoles per a tractar el malbaratament alimentari, crear...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Grup de treball integrat per diversos agents implicats en el reAprofitament dels aliments que es...
-
Creat el
09/09/2022 -
- 0