Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

TE_023_Evitar les vendes en negre
C3_010_Dinamitzar els plans d'ocupació
JO_018_Promoure la producció integrada
ST02_Utilització de productes de proximitat per part del sector de la restauració
ST01_Prioritats acordades per tots els agents implicats
ST04_Pla de xerrades sobre consum crític i conscient a les escoles
ST04_Suport a les empreses ètiques des d'un punt de vista de drets laborals
C2_056_Promoció de productes de proximitat a la restauració
JO_019_Ajuts als agricultors per a la gestió sostenible del territori
C4_028_Alimentació saludable i sostenible
Implementar importants impostos per la importació de pinsos i ferratges
ST04_Formacions i activitats vinculades amb l'alimentació
ST02_Potenciar al comerç local de proximitat com a element de cohesió social
C3_004_Menjadors escolars gratuïts amb menjar ecològic i de proximitat
C1_019_Inversió en recerca agrària
ST03_L'administració hauria de ser la primera consumidora de producte local
C3_016_Campanya per explicar els costos ambientals dels productes
ST04_Certificació de la producció ecològica
ST03_Logística compartida entre productors i establiments
C2_057_Connexió i col.laboració entre empreses-entitats del territori
C1_007_Beneficis tributaris o impostos segons impacte ambiental
C5_003_Fomentar l'ús de productes de proximita
JO_038_Impost a la producció intensiva de productes animals
C5_004_Fomentar els productes de temporada
ST05_Espais d'educació ambiental
TE_007_Vetllar pel compliment dels contractes a la cadena alimentària
C5_044_Donar incentius per conrear aliments de forma agroecològica
Alimentació ecològica per tothom
C2_034_Valoritzar la qualitat de vida del món rural
C1_052_Normativa diferenciada per petits productors i producció industrial
ST03_Visibilitzar bones pràctiques d'etiquetatge del Pirineu
ST06_Campanyes de promoció del producte Català
C1_046_Potenciar models circulars (reduir / reutilitzar / reciclar) i reduir el malbaratament alimentari
C5_031_Promoure recerca sobre relació model de producció i territori
C3_012_Subvencionar la incorporació de població al mòn rural
DO_012_Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen.
C3_005_Conscienciar sobre els beneficis dels distribuidors i productor
ST03_Adaptació de normativa
C4_033_Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables d'alimentació
Aliments segur de cara a la Vespa Velutina
ST05_Finançament de la RDTI adient per les PIMES i productors
ST04_Guía per fer servir envasos reutilitzables amb seguretat alimentària
C1_051_REdistribució de les ajudes beneficient els petits agricultrs i ramaders
C2_025_Millorar la informació al consumidor
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
JO_015_Difondre estudis per adaptar el mercat (oferta - demanda)
C1_047_Simplificació de burocràcia per a la producció, foment d ela organització i de la formació
Aplicar els principis de l’economia circular al consum alimentari:
C2_010_Facilitar la producció de km.0
ST04_Promoure el coneixement sobre l'origen del menjar entre persones consumidores
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir