Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
585 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Facilitar espais municipals per a crear centrals de concentració de productes per a facilitar la...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Cal transformar l'actual política d'ajuts per tal que permeti orientar el sector, (sempre de...
-
Creat el
02/06/2020 -
- 0
Acceptades
Educar en l'alimentació saludable i local a escoles i entitats, i assegurar que totes les...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciant l'interacció entre operadors d'una mateix territori permet crer l'economia circular i...
-
Creat el
12/06/2020 -
- 0
Acceptades
S'ha de garantir una dieta bàsica a tothom.
-
Creat el
07/06/2020 -
- 0
Acceptades
Crear sistemas en xarxa per promoure els sistemas simbiotics entre productors i empreses. Donar...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Pagament per serveis ecosistèmics (multifuncionalitat de l'agricultura)
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Cal fomentar la planificació del camp català d’acord amb les necessitats alimentàries de la...
-
Creat el
02/06/2020 -
- 0
Acceptades
Foment innovació / competitivitat en el sector agroalimentari
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Crear escoles agràries especialitzades a cada regió
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Cal més implicació del sector de la restauració en l'utilització de productes de proximitat
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
L’alimentació no ha d’estar subjecte a l’especulació
-
Creat el
06/06/2020 -
- 0
Acceptades
El sistema de prestació d'alimentació ha de ser universal i no discrecional de cada...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Replantejar la producció de carn massiva i per a l'exportació, per un producte de més qualitat :...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Els estudis indiquen que, en els darrers anys, hi ha una tendència clara de creixement d'Internet...
-
Creat el
04/06/2020 -
- 0
Acceptades
Apostar per una transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i basat en...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Afavorir la cooperació entre productors per millorar la distribució: Agrupació de petites...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Fer tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació per complementar currículum
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Ús de noves tecnologies per ser més eficients i reduint els possibles perills de contaminació del...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fent campanyes intensives de sensibilització de la població per donar valor al producte local i...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0