Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

ST05_Promoció de la venda de proximitat
JO_036_Informar a la població sobre els efectes dels ultraprocessats.
C5_052_Facilitar la venta directa del productor
C1_049_Foment del cooperativisme en la producció, la distribució i el consum
ST05_Plans formatius a les escoles
TE_028_Suport tècnic i de formació des del DARPA
ST04_Suport a les empreses ètiques des d'un punt de vista de drets laborals
ST04_Difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable
C3_016_Campanya per explicar els costos ambientals dels productes
ST04_Taules de diàleg entre Universitat-Empresa-Administració Pública-Consumidor
C5_019_Valorar la disminució d'externalitats ambientals de les varietats productives locals
ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
C5_058_Introduir els cultius aquapònics
C2_041_Promocionar productes de temporada
ST05_Normatives de distribució adaptades a l'escala dels productors
ST06_Crear camp experimental d'agricultura regenerativa
C1_014_Vinculació món urbà i rural
ST06_Associar la logística dels productes de proximitat
C2_050_Fomentar la innovació
La cuina escolar de cara a l'alumnat
C1_046_Potenciar models circulars (reduir / reutilitzar / reciclar) i reduir el malbaratament alimentari
TE_014_Traçabilitat integral del producte
C3_033_Dignificar l'accés a l'alimentació: autoorganització i particiapció directa de les persones que pateixen emergència alimentària
ST02_Facilitar el traspas d'una explotacio agraria per jubilació
C3_022_contactes entre entitats del tercer sector i la cadena de valor alimentària
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir