Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic, biodiversitat, aigües, sòls...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Incloure informació en l'etiquetatge dels aliments sobre els seus impactes positius, obligant a...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Racionalització dels preus entre producció i distribució: millorar la remuneració de les persones...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar la xarxa d'escorxadors petits i mòbils per potenciar la ramaderia extensiva
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar l'ús de productes de proximitat a través de campanyes, taxar el carboni (emissions) i la...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Implicació per part d'ajuntaments i consells comarcals en la promoció del producte local
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Difondre estudis de consum del panell alimentari del MAPA, així com de l'ACC per tal d'intentar...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Legislació que prioritzi l'abastiment amb productes de proximitat en concursos públics....
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Tallers de cuina a les escoles amb aprofitament dels horts escolars
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Impulsar una dieta més "natural" des dels menjadors de les escoles. Conscienciació de la...
-
Creat el
18/06/2020 -
- 0
Acceptades
Evitar el malbaratament d’aliments, generant xarxes eficients que facilitin l’accés a una...
-
Creat el
10/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar l'empoderament del consumidor, que ha de trobar resposta en la información confiable que...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Normatives de distribució que tinguin en compte l'escala dels productors
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Donar a conèixer el producte a través de les escoles
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Reduir dràsticament el malbaratament alimentari. No només en el consumidor, sinó també al...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Que la prestació d'aliments a les famílies en situació de vulnerabilitat sigui conscient:...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
"Etiqueta ambiental" als productes (ex: indicar emissions)
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciar a la població de la necessitat d'un canvi de model i donar a conèixer diferents...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Oferir als productors ajuda per muntar cadenes de valor curtes (plataformes existents, suport per...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0