Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
El mon de la restauració/hosteleria dona poca info sobre origen i qualitat dels productes. Sovint...
-
Creat el
28/07/2020 -
- 0
Acceptades
Crear centres de recerca i investigació independents dels interessos empresarials per...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Recolzar la creació de xarxes de productors
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Apostar per una transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i basat en...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Amb una dieta alimentària saludable la sobirania alimentària és possible (Josep Tuson)
-
Creat el
06/06/2020 -
- 0
Acceptades
Incentivar produccions de qualitat per sobre de la quantitat, amb produccions més sostenibles
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Innovació en els sistemes de producció: Establir àrees productives desprès de fer un estudi de...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Concienciar al consumidor sobre el consum de temporada, donar a conèixer els productors/es que...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Cal recuperar i posar en valor les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres...
-
Creat el
02/06/2020 -
- 0
Acceptades
Cal un canvi de paradigma en el que es prioritzi la producció en relació a les necessitats de...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 1
Acceptades
Incidir en els intermediaris per tal de que coneguin les produccions locals.L’intermediari o qui...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Informació al consumidor final de l'origen del producte
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
El petit comerç alimentari va més enllà de la transacció comercial, per que cohesiona socialment,...
-
Creat el
12/06/2020 -
- 0
Acceptades
L’alimentació no ha d’estar subjecte a l’especulació
-
Creat el
06/06/2020 -
- 0
Acceptades
Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccions (local i ecològica vs. les actuals)
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Preus dignes per als productors. Pujar el preu que es paga als productors: d'un 20% del preu...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciar el consumidor de l'impacte del malbaratament
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
El sistema de prestació d'alimentació ha de ser universal i no discrecional de cada...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Crear esdeveniments més freqüents a tot el territori vinculats a la gastronomia on els productors...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Amb publicacions adreçades a restauradors i a mestres i mestresses de casa, posar en valor que el...
-
Creat el
10/06/2020 -
- 0