Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña
#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
585 propuestas
Filtrar por:
El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultadosEl siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultados
Ordenar propuestas por:
Resultados por página:
Aceptadas
Posar en valor les tasques poc visibilitzades de les persones productores
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Utilitzar el model de l'economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Dissenyar un sistema de distribució/canals comercials propis i estables que desvinculi les...
-
Creado el
22/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Fomentar més inversió del total d'investigació disponible per a una millor transformació...
-
Creado el
07/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Cal més implicació del sector de la restauració en l'utilització de productes de proximitat
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Crear esdeveniments més freqüents a tot el territori vinculats a la gastronomia on els productors...
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Difondre estudis de consum del panell alimentari del MAPA, així com de l'ACC per tal d'intentar...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Creació de campanyes als mitjans de comunicació públics (tv i radio) per conscienciar sobre la...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Associació de productors i el·laboradors sota una marca
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Combatre la desinformació en la ciencia de la nutrició i de la salut: coneixer les fonts...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Promoure el coneixement sobre l'origen del menjar entre persones consumidores. Sovint...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Crear feines estables i de qualitat als pobles, amb llocs de treball estables i justos i...
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Rechazada
Degut als impactes que té la producció de carn en el canvi climàtic, la contaminació del sòl, la...
-
Creado el
02/07/2020 -
- 0
Aceptadas
El Banc de Terres nomès pot ser un instrument de mediació, però no ha de ser un instrument de...
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives (que no es vegin com competició),...
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Reduir al màxim els intermediaris i augmentar la connexió del consumidor de la ciutat amb la...
-
Creado el
23/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Educació a la ciutadania sobre la importància de l'equilibri en la cadena alimentària
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
El sector agroalimentari ha de basar-se en l’evidència científica, gràcies a la tecnologia, la...
-
Creado el
10/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Potenciar el cooperativisme de producció i distribució, cooperatives de consum i models...
-
Creado el
22/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Facilitar la creació de cooperatives de distribució, eliminant burocràcia i barreres econòmiques.
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0