Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Us proposem tres eixos com a punt de partida per dur a terme aquest debat:

Eix 1 - L'espai de migdia en el projecte educatiu de centre

Per aconseguir que l'espai menjador sigui un espai integrat en el projecte educatiu del centre.

Eix 2 - L'alimentació a l'espai de migdia

Per garantir la qualitat alimentària de l'espai menjador a partir d'uns estàndards.

Eix 3 - Sobre la qualitat de servei de l'espai de migdia

Per garantir que la prestació del servei es faci incloent les necessitats de tot l'alumnat.

Podeu trobar més informació a les fitxes de treball i a la pàgina Documentació (antecedents, documentació complementària, normativa de referència i informes de les sessions presencials).

45 propostes

Nutrir cos i ment
Seguiment de les Recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya
Inspeccions en menjadors i mesures
Menjadors gestionats per les AMPES
Supervisió obligatòria per dietista-nutricionista col.legiat dels menús
L'escola no és cap negoci
Coneixement de la realitat dels menjadors a Catalunya per part del Departament
Ajudes per a menjadors amb carmanyola en escoles rurals
Reduir l'us de plàstics
Contractació directa o gestió directa
Aportacions del Consell Escolar Municipal de Sabadell
Sessió participativa Fundació Privada en Xarxa
Supervisar Comedores Escolares con una frecuencia mensual
Model de gestió del servei
Monitors formats per treballar amb nens.
Eix 3 , cuina a l'escola
Universalitzar el Temps de Migdia per incrementar la qualitat educativa
Preu excessiu del servei
Habilitar espais als instituts per dinar amb carmanyola
Preu del menú, qualitat i servei
Impulsar Cicle de Grau Mig d'Educació en Temps No Lectiu
Atenció als nens i nenes amb NEE durant el temps de menjador
Alimentació vegetariana/vegana
Gestió menjadors Eix 2 - L'alimentació a l'espai migdia
Que sea la administración local o autonómica quien dirija los catering como empresas sin fines de lucro
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir