Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
34 propostes
Nova propostaFiltra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
En curs
‘Dates amb sentit: Mira, Olora, Tasta' és una iniciativa impulsada per Too Good To Go, el...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
Dignitat de sobres és una campanya sobre el malbaratament alimentari per dignificar els aliments...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
AECOC va posar en marxa 2012 un comitè estatal contra el malbaratament alimentari que reuneix...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Grup de treball integrat per diversos agents implicats en el reAprofitament dels aliments que es...
-
Creat el
09/09/2022 -
- 0
En curs
L’Escola fa les tasques de centre permanent d’educació del consum a Catalunya, adreçada als...
-
Creat el
09/09/2022 -
- 0
Acceptades
Continuar amb les convocatòries d'ajuts a projectes de prevenció i preparació per a la...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
La campanya "Som gent de profit" es va iniciar l'any 2014 per incrementar el coneixement sobre el...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Habilitació de punts de recollida de menjar que preveus no fer servir als equipaments cívics i...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
S'organitzem tallers de cuina-fàcil i econòmica adreçats a les persones beneficiàries dels...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
L’Ajuntament de Sant Just Desvern va posar en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
Es realitzarà el seguiment anual del nivell de malbaratament alimentari generat a les empreses...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Segons l’Agència de Residus de Catalunya, cada persona genera 35 quilograms de residus...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
Al febrer de 2022 s'ha posat en marxa el Foodback, el centre d'aprofitament alimentari de...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
Acceptades
L’Ajuntament de Sant Just Desvern posa en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina, menja,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Realitzar contactes amb supermercats i empreses d'alimentació per arribar a acords d'aprofitament...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
La Càtedra UPC-Mercabarna per la lluita contra el malbaratament alimentari neix amb l'objectiu...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Aquest projecte té per objectiu impulsar un espai específic d'intercanvi i de debat entre ciutats...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0