Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
34 propostes
Nova propostaFiltra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
El procés de participació ciutadana estarà obert des del 22 de febrer fins al 22 de març, període...
-
Creat el
01/03/2023 -
- 1
En curs
L’objectiu és sensibilitzar als joves i futurs professionals del sector i generar un recull...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
El Comitè de Profit dona continuïtat al Comitè estratègic català del projecte Ecowaste4Food creat...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Realitzar contactes amb supermercats i empreses d'alimentació per arribar a acords d'aprofitament...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Aquest projecte té per objectiu impulsar un espai específic d'intercanvi i de debat entre ciutats...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Els participants del programa realitzen itineraris d’inserció personals amb nosaltres i, alhora,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
AECOC organitza anualment un congrés estatal centrat en el malbaratament alimentari dirigit a...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Per tal de conscienciar totes les baules de la cadena alimentària, des de productors fins a...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L'objectiu del projecte és fer arribar als afiliats informació per la prevenció a les seves...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Formació sobre requisits d'higiene en les donacions d'aliments adreçada a voluntaris i...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Es realitzarà el seguiment anual del nivell de malbaratament alimentari generat a les empreses...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
El Consell Català de la Producció Integrada (CCPI) realitza anualment una campanya de promoció...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Aquesta guia és una eina perquè els excedents alimentaris consumibles que els establiments de...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
L’Ajuntament de Sant Just Desvern va posar en marxa el projecte “A Sant Just, l’escola cuina,...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Aquest taller va dirigit a alumnes d’educació primària i secundària (de 8 a 14 anys), té una...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 1
En curs
Dignitat de sobres és una campanya sobre el malbaratament alimentari per dignificar els aliments...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
S'organitzem tallers de cuina-fàcil i econòmica adreçats a les persones beneficiàries dels...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0
En curs
Al febrer de 2022 s'ha posat en marxa el Foodback, el centre d'aprofitament alimentari de...
-
Creat el
10/09/2022 -
- 0