Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

Necessitat d'una nova llei de residus - envasos
C5_047_Recuperar varietats de plantes locals i diverses
ST05_Xarxa d'escorxadors petits i mòbils
C2_017_Impulsar el turisme gastronòmic
C3_014_Transparència dels preus mitjançant acords entre producció i distribució
C3_021_Apropar les varietats tradicionals a la ciutadania
JO_022_Publicitat per paliar el canvi climàtic
ST02_Potenciar les empreses de serveis agraris
ST05_Espais d'educació ambiental
TE_030_Fomentar la identitat digital de les explotacions agràries
JO_015_Difondre estudis per adaptar el mercat (oferta - demanda)
C4_016_Promoure que les petites empreses apostin per la proximitat
C2_025_Millorar la informació al consumidor
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
TE_026_Formació en base a les necessitats del sector
C1_024_Millora de l'etiquetatge per afavorir la seva traçabilitat
ST05_Foment del producte de temporada
C5_041_Alimentació saludable per a totes
C2_013_Agricultura particiaptiva de la ciutadania.
ST02_Utilització de productes de proximitat per part del sector de la restauració
ST01_Relació entre la gran metròpoli i lo rural.
C1_053_Potenciar els menjadors escolars
C2_039_Informació de l'origen dels productes al punt de venda
Alimentació ecològica per tothom
C3_005_Conscienciar sobre els beneficis dels distribuidors i productor
ST06_Centralitzar totes les apps i ventes online
C3_037_Adaptació de la normativa a les instal·lacions de producció més petites
ST04_Cooperativisme entre pagesos d'horta ecològica.
TE_010_Millorar el consum i comercialització del producte local.
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
C5_007_Impulsar accions a l'espai públic relacionades amb l'alimentació
C1_022_Foment i divulgació del consum de temporada
C5_001_Visibilitzar el valor afegit del comerç de proximitat
ST02_S'ha de garantir preus justos per a persones del sector agricultor, ramader i pesquer a través de contractes en la cadena alimentària
ST02_Facilitar el traspas d'una explotacio agraria per jubilació
C5_043_Facilitar l'accés a la terra creant un Banc de terres
JO_018_Promoure la producció integrada
C4_002_Promoure l'educació en nutrició i salut des de l'edat escolar
DO_009_Informació sobre tendències del mercat
TE_028_Suport tècnic i de formació des del DARPA
JO_007_Foment del consum de proximitat, amb campanyes sobre productes catalans
C1_046_Potenciar models circulars (reduir / reutilitzar / reciclar) i reduir el malbaratament alimentari
Regularitzar unes condicions dignes de treball i tracte a les persones.
ST04_Tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació
C3_031_Divulgació de menús equilibrats i accessibles
DO_006_Preus justos per a productors
ST03_Facilitar accés a fires de ressó
JO_032_Fomentar models productius regeneratius
ST05_Suport internacionalització petits productors
ST01_Producció integrada certificada
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir