Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

JO_021_Conscienciació de la producció alimentària en el món urbà
ST04_Distribució i logística pels petits productors
Bioeconomia circular en l'alimentació: Sobirania Alimentària
ST02_Banc de Terres com a instrument de mediació
TE_037_Foment d'entitats que ja treballen al territori
Aturar el malbaratament fent accessible un alimentació saludable per a tothom
C5_002_Prioritzar el producte de proximitat - km.0
ST03_Finançament de projectes de logística compartida
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
C3_011_Facilitar la burocràcia als petits pagesos
ST04_Difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable
C5_034_Incentivar zones de producció local en zones rurals
C3_024_Promocionar restauració amb productes del territori i ecològics
C5_031_Promoure recerca sobre relació model de producció i territori
TE_005_Escorxadors petits per donar valor afegit
C5_015_Implementar resultats d'estudis sobre varietats adaptades
JO_018_Promoure la producció integrada
TE_042_Conèixer característiques poblacionals i productives de la comarca
JO_028_Preus dignes per als productors
C3_010_Dinamitzar els plans d'ocupació
Que les cooperatives agràries comercialitzin a la ciutat
C1_002_Iniciatives locals, model circular i biodiversitat
TE_008_Fomentar i ajudar la distribució cooperativa
C4_006_Garantir la imparcialitat dels centres de recerca i investigació
ST05_Etiquetatge valent, indicant traçabilitat d'orígen
C1_008_Formació en gestió d'empressa i processos
ST04_Certificació de la producció ecològica
La cuina escolar de cara a l'alumnat
C3_025_Fomentar l'economia circular amb canals de comunicació locals
ST03_Posar en valor les tasques poc visibilitzades
Reorientació sostenible i saludable de la PAC post 2020
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
TE_035_Control d'higiene com a element distintiu de la producció pròpia.
C2_019_Facilitar l'accés a la terra
JO_033_Producció integrada i ecològica
TE_030_Fomentar la identitat digital de les explotacions agràries
C2_013_Agricultura particiaptiva de la ciutadania.
C3_035_Crear pols de desenvolupament a les zones rurals
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
ST05_Webs de difusió
ST04_Campanyes per consumir producte de temporada i proximitat
C4_033_Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables d'alimentació
C2_044_Fomentar el cooperativisme en zones rurals
TE_039_Foment de noves tecnologies
TE_032_Facilitar punts de trobada entre productors de diferents productes
C2_033_Fomentar el comerç local i de proximitat
C1_031_Involucrar a la gent en la presa de decisions polítiques
C5_053_Reducció del malbaratament
C5_007_Impulsar accions a l'espai públic relacionades amb l'alimentació
C5_010_Afavorir/crear xarxa entre els productors locals
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir