Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

DO_002_Pedagogia en els centres educatius
C5_044_Donar incentius per conrear aliments de forma agroecològica
TE_034_Donar a conèixer els productes locals
ST05_Impulsar els Espais Test Agraris
JO_018_Promoure la producció integrada
C1_056_Llei d'espais agraris per afavorir l'accés a la terra
ST06_Impulsar als supermercats familiars la creació de racons per vendre productes de proximitat.
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
Tothom ha de tenir dret a una alimentació adequada i saludable.
JO_037_Campanya de conscienciació sobre la varietat de productes de qualitat que ofereix Catalunya.
C3_015_Millora de l'etiquetatge
Resiliència i sostenibilitat alimentària
Fomentar la transformació dels productes agroalimentaris mitjançant una reducció i clarificació de la burocràcia
ST06_Facilitar la distribució de producte local al territori.
DO_001_Campanya de difusió a mitjans de comunicació públics
C2_029_Educació ambiental
C5_045_Anar implementant localment alternatives al model general de cultiu que incloguin plantes autòctones, fauna i flora salvatges, diversitat...
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
C5_047_Recuperar varietats de plantes locals i diverses
C2_057_Connexió i col.laboració entre empreses-entitats del territori
C2_054_Pagament per serveis ecosistèmics
JO_017_Considerar el benestar dels animals
C5_034_Incentivar zones de producció local en zones rurals
JO_007_Foment del consum de proximitat, amb campanyes sobre productes catalans
TE_026_Formació en base a les necessitats del sector
TE_008_Fomentar i ajudar la distribució cooperativa
C4_024_Promoure l'alimentació saludable a l'àmbit de la restauració
C3_005_Conscienciar sobre els beneficis dels distribuidors i productor
C3_020_Dignificar l'activitat agrària
ST04_Guía per fer servir envasos reutilitzables amb seguretat alimentària
C2_016_Fomentar el treball estable i de qualitat
C2_041_Promocionar productes de temporada
ST02_Millorar la xarxa d'escorxadors de baixa capacitat
C1_018_Xarxes de col.laboració entre empreses locals
JO_001_Adaptar les produccions al mercat català
C3_008_Innovar en les estructures cooperatives
ST04_Foment d'una alimentació de qualitat des dels Mercats Municipals
Comerç de proximitat alimentari
TE_038_Fomentar la Producció Agrícola i Ramadera Sostenible
ST05_Promoció del producte local des dels ens locals
C5_011_Promoure relacions d'intercanvi de coneixement
ST02_Promoure i visibilitzar els aliments de producció local
ST02_Potenciar les empreses de serveis agraris
C2_003_Incrementar el treball educatiu i de conscienciació a les escoles
ST04_Campanyes per consumir producte de temporada i proximitat
C4_012_Prioritzar la producció en relació a les necessitats de consum pròximes
Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments
ST02_Assessorament i mentoratge a emprenedors agrícoles
C4_021_Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius
Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir