Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

ST02_Banc de Terres com a instrument de mediació
TE_034_Donar a conèixer els productes locals
ST06_Simplificació de tràmits burocràtics
ST05_Assegurar etiquetatge amb lloc de producció
ST03_Promoció del turisme agroalimentari
C2_009_Repantejar la producció de carn per a l'exportació
ST02_S'ha de garantir preus justos per a persones del sector agricultor, ramader i pesquer a través de contractes en la cadena alimentària
C5_014_Informació al consumidor final de l'origen del producte
ST06_Campanyes de sensibilització entorn el producte local i ecològic
C2_041_Promocionar productes de temporada
ST01_Homologació de la venda a domicili i directa entre productores i consumidores
TE_019_Modificar les normes d'etiquetatge dels aliments
C1_055_Visibilitzar i conscienciar sobre el patiment animal
ST02_Introduir eines de col.laboració public-privada en els centres de recerca
JO_009_Visibilitzar els recursos necessaris per produir un producte
C1_012_Sistemes simbiòtics entre productors i empreses
ST02_Facilitar l'accés a l'alimentació a col·lectius vulnerables
C1_039_Sobirania alimentària aplicada
DO_013_Promocionar la ramaderia extensiva
C4_010_Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables
JO_018_Promoure la producció integrada
C3_033_Dignificar l'accés a l'alimentació: autoorganització i particiapció directa de les persones que pateixen emergència alimentària
ST03_Dinamitzar els teixits col·laboratius
ST02_Facilitar el traspas d'una explotacio agraria per jubilació
ST05_Associació de productors i el·laboradors
DO_004_Espais als mercats per a productors locals
C4_007_Incentivar les polítiques d'innovació industrials, especialment per als petits productors
C2_024_Millora de l'etiquetatge amb major informació del producte
C3_015_Millora de l'etiquetatge
C4_024_Promoure l'alimentació saludable a l'àmbit de la restauració
ST01_Relació entre la gran metròpoli i lo rural.
C2_004_Promocionar la carn de senglar i de cabirol
ST05_Plans formatius a les escoles
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
C3_003_Dinamitzar els mercats municipals
C5_053_Reducció del malbaratament
ST03_Solucions logístiques compartides
C4_028_Alimentació saludable i sostenible
C3_019_Millora dels salaris a percebre per les persones productores i treballadores del camp
ST04_Formacions i activitats vinculades amb l'alimentació
C2_037_Campanyes massives de sensibilització i informació a consumidors/es
ST06_Facilitar aliances entre productores i distribuidores
TE_005_Escorxadors petits per donar valor afegit
ST01_Prioritats acordades per tots els agents implicats
C3_029_Produccions de qualitat per sobre de la quantitat
C2_046_Menjadors escolars com a espais educatius sobre alimentació
C3_027_Promoure una intermediació justa
ST06_ Concienciació a les escoles
C4_017_Posar en valor les pràctiques agroecològiques
ST04_Formació en alimentació saludable al currículum escolar
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir